|||  عنوان نشریه: شنوایی شناسی | ناشر: دانشگاه علوم پزشکی تهران | |||  Website: http://aud.tums.ac.ir | Email: aud@tums.ac.ir
   [صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: تماس با ما :: جستجو ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
بانک‌ها و نمایه‌نامه‌ها::
برای نویسندگان::
برای داوران::
تماس با ما::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
نظرسنجی
نظر شما در مورد قالب جدید پایگاه چیست؟
ضعیف
متوسط
خوب
عالی
   
..
Google Scholar Metrics

Citation Indices from GS

AllSince 2020
Citations21691053
h-index2113
i10-index6620

..
:: جستجو در مقالات منتشر شده ::
2 نتیجه برای برنامۀ حفاظت شنوایی

ویدا عامری،
دوره 7، شماره 1 - ( 2-1378 )
چکیده

زمینه و اهداف: در این مطالعه جهت ارزیابی اثرات سر و صدای محیط کار بر کیفیت شنوایی کارگران یک واحد صنعتی تولید کفش، بخش‏های مختلف از نظر شدت صدا بررسی شدند.
روش بررسی: شدت نویز در بخش‏های مختلف بر حسب دسی‏بل اندازه‏گیری شد. کارگران در هر بخش به‏صورت تصادفی انتخاب و مورد ارزیابی شنوایی قرار گرفتند.
نتایج: نتایج مطالعۀ حاضر حاکی از آن است که 23 درصد افراد نیاز به ارزیابی دقیق‏تر شنوایی داشته و 95 درصد افراد نیز می‏بایست توسط متخصص گوش و حلق و بینی مورد معاینه قرار گیرند. به‏علاوه 10 درصد کارگران نیز از افت شنوایی حسی‏ـ‏عصبی رنج می‏بردند که از این میان 2 درصد به آسیب شنوایی ناشی از نویز دچار بودند.
بحث و نتیجه‏گیری: از آنجا که کارگاه مذکور از برنامۀ حفاظت شنوایی خوبی پیروی می‏کند، ارتقاء این برنامه می‏تواند در کاهش آمار مبتلایان به کم‏شنوایی‏های ناشی از نویز به میزان زیادی تأثیرگذار باشد.


پرویز مشکی،
دوره 7، شماره 1 - ( 2-1378 )
چکیده

کارکنان شهرداری تهران به‏منظور انجام وظایف محوله با عوامل زیان‏آور متعددی من جمله سر و صدا در محیط کار خود مواجه‏اند. منابع عمده ایجاد سر و صدا عملیاتی نظیر جمع‏آوری و کمپوست زباله، تولید آسفالت و کاربرد آن در سطح معابر، تعمیر وسایط نقلیه سنگین موتوری، اقدامات فنی و عمرانی شامل عملیات راهسازی و ساختمانی و کارگاه‏های مختلف آماده‏سازی وسایل و ابراز مورد نیاز این اقدامات نظیر کارگاه‏های آهنگری، بتون‏ریزی، جوشکاری، اسکلت‏سازی و نظایر این می‏باشد.هر چند عمده عملیات فوق توسط پیمانکاران انجام می‏پذیرد، معهذا تعداد زیادی از کارکنان هنگام انجام یا نظارت بر عملیات مورد نظر در معرض سر و صدا قرار می‏گیرند و از آنجایی که امر مراقبت از شنوایی کارکنان به عهده مرکز بهداشت کار شهرداری تهران می‏باشد، این مرکز در راستای سالم نمودن محیط کار و پیشگیری از ابتلای افراد به کاهش شنوایی با اجرای مراحل زیر نسبت به انجام این امر اقدام نموده است.1-تشکیل شناسنامه سلامتی کارکنان2-پیگیری نتایج تشکیل شناسنامه سلامتی کارکنان شهرداری تهران (مطالعه گذشته‏نگر)3-برنامه مراقبت از شنوایی کارکنان شهرداری تهران (مطالعه آینده‏نگر)4-برنامه کنترل سر و صدا و ارتقاء وضعیت ایمنی و بهداشت کارکنان در معرض سر و صدا در چهار چوب برنامه بهینه سازی محیط کار



صفحه 1 از 1     

شنوایی شناسی - دانشگاه علوم پزشکی تهران Bimonthly Audiology - Tehran University of Medical Sciences
Creative Commons Attribution-NonCommercial 3.0

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 3.0 Unported License which allows users to read, copy, distribute and make derivative works for non-commercial purposes from the material, as long as the author of the original work is cited properly.

Persian site map - English site map - Created in 0.06 seconds with 31 queries by YEKTAWEB 4657