|||  عنوان نشریه: شنوایی شناسی | ناشر: دانشگاه علوم پزشکی تهران | |||  Website: http://aud.tums.ac.ir | Email: aud@tums.ac.ir
   [صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: تماس با ما :: جستجو ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
بانک‌ها و نمایه‌نامه‌ها::
برای نویسندگان::
برای داوران::
تماس با ما::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
نظرسنجی
نظر شما در مورد قالب جدید پایگاه چیست؟
ضعیف
متوسط
خوب
عالی
   
..
Google Scholar Metrics

Citation Indices from GS

AllSince 2019
Citations21531230
h-index2113
i10-index6629

..
:: جستجو در مقالات منتشر شده ::
3 نتیجه برای نویز صنعتی

مهران ذوالفقاری،
دوره 3، شماره 1 - ( 1-1375 )
چکیده

در محیط‏های صنعتی عوامل زیان‏آور متعدد من‏جمله سر و صدا (نویز) وجود دارند که اگر موازین حفاظت وبهداشت صنعتی در موارد آن‏ها رعایت نگردد، سلامت کارگران به مخاطره می‏افتد. کنترل نویز صنعتی و حفاظت شنوایی به جهت جلوگیری از ناشنوایی کارگردان که در تماس مداوم با نویز محیط کار می‏باشند، از اهمیت فوق العاده‏ای برخورد ار می‏باشد.هرگاه برای مدت کوتاهی در معرض نویزی با تراز بالا قرار می‏گیریم، دچار کاهش شنوایی موقت می‏گردیم. شاید این مسئله را به هنگام خروج از کارخانه در فضای آرام تجربه نموده باشید.حال اگر این تماس هر روز به مدت چندین ساعت ادامه یابد، رفته رفته قدرت شنوایی کاهش یافته و خطر جدی برای سلامتی ایجاد می‏گردد.شاید یکی از عمده‏ترین دلایل در حوادث ناگهانی کارخانجات و محیط‏های صنعتی، عصبی بودن افراد و بی‏دقتی آن‏ها در اثر حضور نویز باشد. آمار نشان می‏دهد که نویز، رفتار کارگران را در محیط خانواده نیز تحت تأثیر قرار می‏دهد. از این رو ضرورت ایجاب می‏نماید، برنامه حفاظت شنوایی داشته باشیم و به نوعی آن را در محیط‏های صنعتی کنترل نماییم.


جواد ع - صنعتی،
دوره 7، شماره 1 - ( 2-1378 )
چکیده

زمینه: کارگران شرکت ریسندگی جهت ارزیابی تأثیر نویز صنعتی کارخانه بر وضعیت شنوایی تحت آزمون ادیومتری قرار گرفتند.                                       روش بررسی: افراد تحت مطالعه، 185 نفر از کارگران بخش ریسندگی طبقۀ اول یارن انتخاب شدند. آستانه‏های شنوایی در ابتدای اشتغال و نیز 19-1 سال بعد از کار در این بخش مورد مقایسه قرار گرفتند.

نتایج: میزان افت شنوایی از میزان گزارش شده توسط WHO کمتر بوده است 

بحث: کاربرد صحیح وسایل حفاظت شنوایی، اثر بسیار مثبتی بر پیشگیری از آسیب شنوایی ناشی از نویز دارد


شاهرخ احتشام زاده،
دوره 7، شماره 1 - ( 2-1378 )
چکیده

با صنعتی شدن جوامع بشری و تحولاتی که ورود ماشین در تکامل و پیشرفت صنعت به‏وجود آورد و همگام با توسعه و رشد روزافزون تکنولوژی در جهان، انسان امروزی در معرض تهدید و فشار آن چیزهایی قرار گرفت که خود به‏دست خود ساخته و ایجاد کرده است.از طرفی مسایل شهرنشینی، ناهماهنگی کار با طبیعت افراد و سایر شرایط نامناسب موقعیتی را ایجاد نموده که کارگران بعد از ورود به محیط کار عواملی که در جریان تبدیل مواد اولیه به فرآورده‏های نهایی ایجاد می‏شود، حساسیت بیشتری نشان دهد. بنابر این ضروری است این عوامل مخاطره‏آمیز که جزء لاینفک صنعت و تکنولوژی جدید می‏باشند همواره تحت کنترل قرار گیرند. این کار بدون تحقیق و مطالعه عمیق درباره عوامل ایجادکنننده مخاطرات وتأثیر آن‏ها بر انسان امکان‏پذیر نمی‏باشند.یکی از این عوامل که می‏تواند باعث بروز ناراحتی شود، اغتشاشات ناخوشایند اکوستیکی در محیط کار و زیست می‏باشد که اختلالات جسمی و روانی قابل ملاحظه‏ای را در پی دارد. اشخاصی که در کارگاه‏های مختلف صنعتی مانند کارخانه‏های صنایع فلزی سنگین، نساجی‏ها، کارگاه‏های موتور جت، کارخانه‏های ریخته‏گری، کشتی‏سازی و یا کارگرانی که با چکش‏های بادی، مته‏های برقی ماشین‏های برش و مشاغلی مانند نجاری، صافکاری و آهنگری کار می‏کنند بیش از دیگران در معرض صداهای صنعتی هستند.



صفحه 1 از 1     

شنوایی شناسی - دانشگاه علوم پزشکی تهران Bimonthly Audiology - Tehran University of Medical Sciences
Creative Commons Attribution-NonCommercial 3.0

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 3.0 Unported License which allows users to read, copy, distribute and make derivative works for non-commercial purposes from the material, as long as the author of the original work is cited properly.

Persian site map - English site map - Created in 0.06 seconds with 32 queries by YEKTAWEB 4657