[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: تماس با ما :: جستجو ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
بانک‌ها و نمایه‌نامه‌ها::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
نظرسنجی
نظر شما در مورد قالب جدید پایگاه چیست؟
ضعیف
متوسط
خوب
عالی
   
..
Google Scholar Metrics

Citation Indices from GS

..
:: جستجو در مقالات منتشر شده ::
۲ نتیجه برای حسین زاده

نرجس حسین زاده، محمد شاهبداغی، شهره جلائی،
دوره ۴، شماره ۱ - ( ۳-۱۳۸۹ )
چکیده

زمینه و هدف: لکنت تلفیقی از تظاهرات بیرونی و قابل مشاهده یعنی اشکال خاص گسیختگی های کلامی و رفتارها و واکنش های درونی است که این اشکال شامل عواطف منفی مربوط به گفتار، رفتار های ارادی برای اجتناب، فرار یا پنهان کردن گسیختگی گفتار و طرز تلقی نادرست درقبال گفتار می باشد. وقایع درونی فقط می تواند توسط فرد لکنتی گزارش شود و با ادراک شنونده قابل توجیه نیست. تظاهرات درونی و بیرونی مربوط به این اختلال و اثرات متقابل آنها باید به طور کامل ارزیابی شوند، تا بتوان به اهداف درمانی دست یافت. هدف این تحقیق تعیین پایایی و اعتبار آزمون هایی بود که واکنش های درونی کودک لکنتی را نشان می داد.

روش بررسی: این مطالعه توصیفی- تحلیلی،  روی ۹۶ دانش آموز لکنتی و غیر لکنتی ۱۱-۶ سال اجرا شد . بعد از معادل سازی پرسشنامه به زبان فارسی ، روایی آزمونها با استناد به نمره دهی ۱۰ صاحبنظر مشخص گردید. برای پایایی آزمونها، دانش آموزان آزمونها را  دو بار در فاصله ۲۵ روز اجرا نمودند. برای پایایی سه روش استفاده گردید: ۱. مقایسه میانگین نمرات آزمونها در دو مرحله ۲. بررسی ضریب همبستگی ۳. بررسی ضریب تکرارپذیری . سپس توسط آزمونهای  پارامتریک و غیرپارامتریک(تی زوجی،اسپیرمن،پیرسون) مورد تجزیه و تحلیل قرارگرفت. همچنین برای مقایسه میانگین نمرات آزمونهای کودکان لکنتی و غیر لکنتی از روش تی مستقل استفاده گردید.  

یافته ­ها:  بین میانگین نمره هر دو آزمون چک لیست رفتاری و طرز تلقی ارتباطی در  دو مرحله در هر دو گروه  لکنتی و غیر لکنتی تفاوت آماری معنی داری وجود نداشت.  همچنین میانگین نمره این آزمونها، بین گروههای لکنتی وغیر لکنتی تفاوت معناداری داشت.(۰۰۰/۰=P).

نتیجه گیری: چک لیست رفتاری  و آزمون طرز تلقی ارتباطی (بازبینی شده) در دانش آموزان لکنتی  دارای پایایی و روایی می باشد و همچنین این دو آزمون نقش تمایزدهندگی در دو گروه لکنتی و غیر لکنتی دارد.


احسان حسین زاده، علی شیخانی، افسانه صفر چراتی،
دوره ۹، شماره ۷ - ( ویژه نامه شماره سه فصل زمستان ۱۳۹۴ )
چکیده

زمینه و هدف: آسیب دیدگی مفصل زانو از مهمترین آسیب­های رایج در زندگی روزمره افراد و ورزش­های پرتحرک می­باشد. از شایع­ترین آسیب­ها در مفصل زانو می­توان آسیب­های منیسک، رباط صلیبی و پارگی این اعضا را عنوان نمود. تشخیص­های پارگی منیسک عموما به صورت بالینی و با استفاده از تصاویر رزونانس مغناطیسی (Magnetic Resonance Imaging: MRI) می­باشد. هدف ما در این مقاله استفاده از ثبت و ضبط سیگنال­های ویبراسیون زانو (Vibroarthrography: VAG) برای تشخیص پارگی منیسک می باشد.

مواد و روش­ها: در این تحقیق بر روی۲۰ شخص سالم و۲۰ شخص بیمار که پارگی منیسک آنها مورد تایید پزشک و تصاویر عکس­برداری بوده است آزمایش انجام داده و درمدت ۱۵ ثانیه ۳ بار از پای مصدوم و سالم، با دستگاه الکترواستتوسکوپ سیگنال ثبت کرده ایم. از هر بیمار تاییدیه رضایت و سلامت آزمایش دریافت شد و برای ثبت سیگنال ها محل قرار گیری پروب روی زانو اصلاح شد.

یافته­ها: پس از ثبت سیگنال­ها، آنها را پردازش کرده و با کاهش نویز آنها با الگوریتم تجزیه مقدار منفرد (Singular Value Decomposition :SVD) ، چهار ویژگی از این سیگنال­ها در حوزه انرژی و فرکانس که شامل پارامتر انرژی (Energy Parameter: EP)، پارامتر انرژی بسط داده شده (Energy Spread Parameter :ESP)، پارامتر فرکانس (Frequency Parameter: FP) و پارامتر فرکانس بسط داده شده (Frequency Spread Parameter: FSP)) استخراج کرده­ایم و سپس میانگین و انحراف استاندارد هر ویژگی را در نظر گرفته و مجموعا هشت ویژگی را تجزیه و تحلیل نموده­ایم. آنالیزهای آماری نشان داده­اند که ویژگی­ها دارای ۰۵/۰  بوده­اند. در این تحقیق ما از سه روش برای طبقه­بندی داده­ها استفاده کردیم. روش پرسپترون چند لایه، ماشین بردار پشتیبان و K نزدیکترین همسایه که به ترتیب دارای (۱۶۷۰/۰ ۸۲/۰) و (۰۹۵۸/۰ ۸۴/۰) و (۰۸۹۵/۰ ۹۴۳/۰) درصد صحت و انحراف استاندارد بوده­­اند. روش k نزدیکترین همسایه دارای بیشترین درصد صحت بوده است.

نتیجه گیری: روش پردازش سیگنال های ویبراسیون زانو روشی مناسب و غیرتهاجمی برای تشخیص پارگی منیسک زانو می باشد که می­تواند باعث صرفه­جویی در زمان و همچنین کاهش هزینه باشد. 

کلید واژه ها: آسیب شناسی مفصلی، پارگی منیسک، سیگنال­های VAG، تجزیه مقدار منفرد(SVDتوزیع زمان- فرکانس  



صفحه 1 از 1     

فصلنامه توانبخشی نوین Journal of Modern Rehabilitation
Persian site map - English site map - Created in 0.07 seconds with 29 queries by YEKTAWEB 4657