جستجو در مقالات منتشر شده


1 نتیجه برای آنتن های Bts

مجتبی بهداروند، فرهاد نژادکورکی،
دوره 15، شماره 2 - ( 5-1401 )
چکیده

زمینه و هدف: افزایش تعداد مشترکان تلفن همراه سبب افزایش تعداد آنتن ­های BTS و افزایش نگرانی ­های مردم درخصوص تاثیر تابش­ های آنتن­ های BTS بر سلامتی شده است. بنابراین هدف از این پژوهش سنجش آلودگی امواج الکترومغناطیسی آنتن­ های BTS در شهر گتوند و مقایسه انتشار امواج الکترومغناطیسی در دو منطقه تجاری و مسکونی با یکدیگر است.
روش بررسی: در این مطالعه از روش نمونه برداری سیستماتیک جهت اندازه گیری چگالی توان آنتن­ های BTS استفاده شد و با استفاده از TES-593، 70 نمونه از سطح شهر گتوند برداشت شد. تجزیه و تحلیل داده­­ ها با استفاده از SPSS نسخه 23 و آزمون­ های آماری انجام شد.
یافته ­ها: نتایج نشان داد که بیشترین میزان چگالی توان امواج الکترومغناطیس در حدود 0/05 درصد میزان استاندارد مواجهه عمومی و 0/01 درصد میزان استاندارد مواجهه شغلی است (0/001>p). همچنین شدت چگالی توان در منطقه تجاری mw/m2 1455/83 و در منطقه مسکونی mw/m2 432/61 است که اختلاف معنی‌داری بین آنها وجود دارد (0/001>p) و شدت چگالی توان در منطقه تجاری از منطقه مسکونی بیشتر است.
نتیجه ­گیری: شدت چگالی توان آنتن­ های BTS شهر گتوند از استاندارد مواجهه شغلی و عمومی ICNIRP پیروی می­ کند. همچنین شدت چگالی توان منطقه تجاری که محیط بازتر و دارای موانع کمتری نسبت به منطقه مسکونی است، بیشتر می ­باشد.


صفحه 1 از 1     

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به سلامت و محیط زیست می‌باشد.

طراحی و برنامه نویسی: یکتاوب افزار شرق

© 2024 , Tehran University of Medical Sciences, CC BY-NC 4.0

Designed & Developed by : Yektaweb