6 نتیجه برای نوع مطالعه: نامه به سر دبیر
محمد بازیار، اسحاق برفر،
دوره 9، شماره 2 - ( 7-1392 )
چکیده
#######چکیده فارسی ندارد
محمد حسین مهرالحسنی، علی اکبر حقدوست، رضا دهنویه، مسعود ابوالحلاج، مژگان امامی،
دوره 12، شماره 0 - ( 12-1395 )
چکیده
وحید یزدی فیض آبادی، زهرا خواجه، سامرا راد مریخی، محمد حسین مهرالحسنی،
دوره 13، شماره 0 - ( 12-1396 )
چکیده
چکیده فارسی ندارد.
ستار رضایی، مسلم صوفی، بهزاد کرمی متین،
دوره 13، شماره 3 - ( 9-1396 )
چکیده
منیره رحیم خانی، مریم گیلانی،
دوره 20، شماره 1 - ( 3-1403 )
چکیده
مقاومت آنتی بیوتیکی در سالهای اخیر افزایش قابل ملاحظهای داشته و از طرفی دیگر الگوریتمهای یادگیری ماشینی (ML) به طور فزایندهای در تحقیقات پزشکی و مراقبتهای بهداشتی به کار میروند.
در میان کاربردهای مختلف این روشهای جدید، استفاده از آنها در مبارزه با مقاومت ضد میکروبی (AMR) یکی از حیاتیترین زمینهها میباشد، زیرا افزایش مقاومت به آنتیبیوتیکها و مدیریت عفونتهای مقاوم به چند دارو چالشهای مهمی هستند.
هر دو ابزار یادگیری ماشین تحت نظارت و بدون نظارت با موفقیت برای پیشبینی مقاومت آنتی بیوتیکی اولیه استفاده شدهاند و بنابراین از پزشکان در انتخاب درمان مناسب حمایت میکنند. یادگیری ماشین و هوش مصنوعی (AI) در ارتباط با پیشبینی مقاومت ضد میکروبی از علوم امروزی بوده و برنامه نظارت ضد میکروبی (ASP) برای بهینهسازی تجویز آنتیبیوتیک و محدود کردن AMR بایستی اجرا شود.
علی اکبر حقدوست، سمیرا عمادی، اعظم بذرافشان،
دوره 20، شماره 2 - ( 6-1403 )
چکیده
مهاجرت نخبگان در همه کشورها تبدیل به یک چالش بزرگ شده است. ما در ایران در سالهای اخیر شاهد رشد چشمگیری از مهاجرت هستیم. معمولا مهاجرت به شکلهای مختلفی صورت می گیرد: مهاجرت های تحصیلی درون مرزهایهای جغرافیایی، مهاجرت رشته ای، دور شدن متخصصین از فعالیتهای حرفهای، مهاجرت به صورت اجباری و یا نیمه اجباری. با توجه به اینکه هریک از اشکال مهاجرت مشکلات عدیدهای را به دنبال خواهد داشت، توجه به چگونگی و عوارض هریک از انواع مهاجرتها در بحث مدیریت منابع انسانی بسیار مهم می باشد.