Search published articles


Showing 1 results for Motamedi

M Sadeghi, N Khanjani, F Motamedi,
Volume 7, Issue 3 (11 2011)
Abstract

مقدمه و اهداف: امروزه پزشکی مبتنی بر شواهد بعنوان یک رویکرد نوین و قابل اتکا در علوم پزشکی پذیرفته شده و جهت ارتقاء کیفیت مراقبت‌های بالینی بیماران مورد توجه قرار گرفته است. هدف این مطالعه تعیین میزان آگاهی و نگرش دستیاران بالینی دانشگاه علوم پزشکی کرمان در مورد مفهوم رویکرد پزشکی مبتنی بر شواهد و بررسی میزان کاربرد آن بود.
 روش کار: مطالعه به روش مقطعی و از طریق پرسشنامه‌ای که روایی و پایایی آن تایید شده بود، در آذر ماه سال 1388 انجام گرفت. داده‌ها با استفاده از نرم افزار SPSS مورد تجزیه وتحلیل قرار گرفتند.
نتایج: از مجموع 94 دستیار شرکت کننده در مطالعه 3/55% مرد، میانگین سن شرکت کنندگان 7/32 سال و متوسط زمان اتمام تحصیلات پزشکی عمومی آن‌ها 6/5 سال بود. 3/83 % شرکت کنندگان معتقد بودند که استفاده از EBM درمراقبت از بیماران مفید است، اما فقط 3/5% آن‌ها اظهار کردند که در بیش از نیمی از کارهای بالینی خود از رویکرد پزشکی مبتنی بر شواهد استفاده می‌کنند. 3/88% شرکت کنندگان به پیشرفت در زمینه EBM علاقمند بودند. منبع کسب اطلاعات برای تصمیم گیری بالینی، در6/59% دستیاران شرکت کننده کتاب، در 4/41% تجارب کلینیکی توام با کتب درسی و تنها در 2/19% آن‌ها مقالات بود.
نتیجه‌گیری: نتایج نشان داد که دستیاران دانشگاه علوم پزشکی کرمان شناخت کمی از پزشکی مبتنی بر شواهد دارند. لذا لزوم برنامه ریزی منسجم در زمینه آموزش پزشکی مبتنی بر شواهد و کاربرد عملی آن احساس می‌شود.

Page 1 from 1     

© 2024 , Tehran University of Medical Sciences, CC BY-NC 4.0

Designed & Developed by : Yektaweb