۲۲ نتیجه برای نصیری کاشانی
بردیا صدر، شهاب باباکوهی، فریال فانیان، مریم صراف یزدی، علی کازرونی تیمسار، منصور نصیری کاشانی، یحیی دولتی، علیرضا فیروز،
دوره ۱، شماره ۲ - ( ۴-۱۳۸۹ )
چکیده
زمینه و هدف: با وجود مطالعات متعددی که برای بررسی pH پوست در بیماریهای گوناگون انجام شده، تحقیقات محدودی دربارهی جمعیت سالم صورت گرفته است.
روش اجرا: تعداد ۵۰ مراجعهکننده در گروههای سنی با بازهی ۱۰ سال از ۱۰ تا ۶۰ سال وارد مطالعه شدند. در هر گروه سنی ۵ زن و ۵ مرد سالم ارزیابی شدند. pH در این افراد بهوسیلهی پروب دستگاه pH meter (شرکت Courage & Khazaka Electronic GmbH، تولید کشور آلمان) در ۸ محل پیشانی، گونه، چین نازولبیال، گردن، سطح قدامی ساعد، پشت دست، کف دست و ساق پا اندازهگیری شد.
یافتهها: میانگین pH در این مناطق به ترتیب ۵,۲۵، ۵.۱۵، ۵.۰۶، ۴.۹۰، ۴.۷۵، ۴.۸۰، ۴.۶۹ و ۴.۸۳ بود. pH بهصورت معنیداری در خانمها بالاتر بود (P<۰,۰۰۱). در گروههای سـنی مختلف، اختلاف معنـیداری در pH وجـود داشـت (P<۰,۰۰۲). بالاتریـن pH متعلـق به پیشـانی(۵.۲۶±۰.۶۸) و کمترین pH مربوط به ساق پا (۴.۶۹±۰.۴۰) بود.
نتیجهگیری: سن، جنسیت و محل آناتومیک تأثیر قابل ملاحظهای روی pH پوست در افراد سالم برجای میگذارند.
شهریار حدادی ابیانه، مشیر فصیحی، کامبیز کامیاب، علیرضا فیروز، منصور نصیری کاشانی،
دوره ۹، شماره ۲ - ( تابستان ۹۷، دوره ۹، شماره ۲ ۱۳۹۷ )
چکیده
زمینه و هدف: ارزیابی میزان تهاجم کارسینوم سلول بازال Basal cell carcinoma (BCC) قبل از عمل، نقش مهمی در دقت، افزایش کارایی، حفظ حداکثر بافت سالم و عملکرد و زیبایی عضو مبتلا دارد.
روش اجرا: در ۷۲ بیمار، حداکثر قطر و عمق BCC ابتدا بهصورت بالینی و سپس بهوسیلهی سونوگرافی و نیز پس از جراحی، توسط پاتولوژیست اندازهگیری شد. درنهایت مقایسهی متوسط عمق تومور در سونوگرافی و پاتولوژی و همچنین مقایسهی متوسط میزان اختلاف اندازهگیریشده به روشهای سونوگرافیک و پاتولوژیک از مقدار اندازهگیریشدهی بالینی تومور انجام گردید.
یافتهها: متوسط عمق تومورهای BCC، ۰۹/۳ میلیمتر (انحراف استاندارد ۰۲/۱) در سونوگرافی و ۶۸/۲ (انحراف استاندارد ۲۲/۱) در پاتولوژی بود که این دو مقدار با هم منطبق بودند (۱/۰=P). میانگین کلی اختلاف از حاشیهی بالینی ۰۵/۴ میلیمتر (انحراف استاندارد ۱۸/۱) در سونوگرافی و ۲۶/۴ میلیمتر (انحراف استاندارد ۰۷/۱) در پاتولوژی بود (۰۹/۰=P).
نتیجهگیری: سونوگرافی با فرکانس بالا در تشخیص قطر و عمق تومورهای BCC صورت دقت نسبتاً بالایی دارد و مخصوصاً در تومورهای کمتر از یک سانتیمتر و در نواحی حساس برای حفظ زیبایی و عملکرد، روشی مفید میباشد.
علیرضا فیروز، وحیده لاجوردی، پروین منصوری، منصور نصیری کاشانی، یاسمن نوروزی، فرهاد هنجنی،
دوره ۹، شماره ۳ - ( پاییز ۱۳۹۷، دورهی ۹، شمارهی ۳ ۱۳۹۷ )
چکیده
کهیر از بیماریهای شایع و چالشبرانگیزی است که تشخیص و درمان آن تنها به رشتهی تخصصی بیماریهای پوست محدود نمیشود. پزشکان عمومی، متخصصان آلرژی و ایمونولوژی بالینی نیز بهطور شایعی با موارد این بیماری مواجه شده و درگیر تشخیص، درمان و پیشگیری از عود آن میشوند. انجمن متخصصین پوست ایران راهنمای بالینی تشخیص و درمان کهیر ایران را در بهار ۱۳۹۴ با درنظرگرفتن مقالات علمی منتشرشده تا انتهای سال ۲۰۱۴ میلادی تدوین کردند. گایدلاین فعلی نسخهی بهروزرسانیشدهی راهنمای سابق است که با بررسی مقالات چاپشده از ابتدای سال ۲۰۱۵ تا آگوست ۲۰۱۸ تهیه شده است.
منصور نصیری کاشانی،
دوره ۱۲، شماره ۱ - ( بهار ۱۴۰۰، دوره ۱۲، شماره ۱ ۱۴۰۰ )
چکیده
چکیده ندارد
منصور نصیری کاشانی،
دوره ۱۲، شماره ۲ - ( تابستان ۱۴۰۰، دوره ۱۲، شماره ۲ ۱۴۰۰ )
چکیده
چکیده ندارد
منصور نصیری کاشانی،
دوره ۱۲، شماره ۳ - ( پاییز ۱۴۰۰، دوره ۱۲، شماره ۳ ۱۴۰۰ )
چکیده
همکاران ارجمند و اساتید گرامی
پاییز ۱۴۰۰ هم آمد و در حال جایسپردن به زمستان است. خوشحالیم که با شماره دیگری از فصلنامه پوست و زیبایی در خدمت همکاران ارجمندیم و جا دارد که از ارسال مقالات ازسوی شما کمال قدردانی را بهجاآوریم. اعتماد شما به فصلنامه خودتان موجبی برای ادامه بیوقفه مسیر از آغاز تاکنون بوده که همواره مجله در موعد خود چاپ و در اختیار شما گرامیان قرار گرفته است. نمیتوانم از نقشی که اساتید ارجمند، جناب آقای دکتر فیروز و سرکار خانم دکتر موسوی دارند یاد و سپاسگزاری نکنم. این تلاشها در خوانش مقالات، ارجاع به داوری و جرح و تعدیلهای لازم که گاهی چندین بار اتفاق میافتند، موجب میشوند که مقالات با کیفیت مطلوب آماده بارگذاری شوند.
جا دارد یادی کنم از استاد مرحوم دکتر عیسی رضایی که در زمان حیات، شمارههای مجله را بهطور کامل مطالعه نموده و مواردی را به ما گوشزد میکردند. با اغتنام از فرصت از همکاران گرامی تمنا دارد چنانچه در نگارش، چاپ و محتوای فصلنامه، ایراداتی میبینند آنرا به ما منعکس نمایند.
بیصبرانه منتظر دیدار شما در کنگره مشترک بیمارستان رازی و مرکز تحقیقات پوست و جذام که ۱۳-۱۱ اسفند در هتل المپیک برگزار میشود هستیم. صرفنظر از انتقال مباحث علمی، بیقراری برای دیدار همکاران است که ما را به روزشماری وامیدارد.
منصور نصیری کاشانی،
دوره ۱۲، شماره ۴ - ( دوره ۱۲، شماره ۴ ۱۴۰۰ )
چکیده
چکیده ندارد
منصور نصیری کاشانی،
دوره ۱۳، شماره ۱ - ( دوره ۱۳، شماره ۱ ۱۴۰۱ )
چکیده
چکیده ندارد
منصور نصیری کاشانی،
دوره ۱۳، شماره ۲ - ( تابستان ۱۴۰۱، دوره ۱۳، شماره ۲ ۱۴۰۱ )
چکیده
۱) شناسایی ژنهای کلیدی در متاستاز ملانوما و بررسی قابلیت آنها بهعنوان بیومارکر
بهمنظور شناسایی و بررسی سطح بیان ژنهای مؤثر و کلیدی در ملانومای متاستازی و همچنین بررسی پتانسیل تشخیصی آنها بهعنوان مارکرهای زیستی و یافتن داروهای مؤثر بر بیان این ژنها، از پایگاه داده GEO و مطالعه GSE۱۵۶۰۵ با ۷۴ نمونه استفاده شده است.
نتایج نشان داد سطح بیان ژنهای کاندید در نمونههای متاستازی نسبت به نمونههای نرمال نیز تغییر بیان معناداری داشته است. نتایج حاصل از آنالیز دادههای مرتبط با ژنهای کاندید در این مطالعه نشان داد برخی داروها که در مقاله آمده است، میتوانند به بر بیان ژنها مؤثر باشند.
۲) بررسی ریسکفاکتورهای کاندیدیازیس دهانی نوزادان
در این مقاله تحقیقی با مطالعه نمونههای ۷۰ کودک مشکوک به کاندیدیازیس دهانی، ۵۰ گونه کاندیدا گزارش شد که با پارامترهایی نظیر نوع زایمان (طبیعی / سزارین)، نوع تغذیه (شیرمادر، شیرخشک یا ترکیب هر دو)، استفاده از داروهای آنتیبیوتیک و استفاده از شیشه شیر رابطه معنیدار دارد و با سن نوزاد و مصرف پستانک رابطه معنیدار نداشته است.
۳) ارزیابی ابتلا به کرونا در بیماران مبتلا به سالک
در این مطالعه در مجموع ۶۰% بیماران مبتلا به سالک، ابتلا به کرونا را گزارش نکردند. در ۲۱% موارد، کرونای خفیف، ۱۳% کرونای متوسط، ۳% کرونای شدید و تنها یک مورد مرگ در بین مبتلایان به کرونا با سابقه سالک گزارش شد. میزان مراجعه قبل از شروع اپیدمی کرونا، ۲ برابر بیشتر از مراجعه در دوران اپیدمی بود و نتیجهگیری کرده که بهطور قابلتوجهی، مرگومیر و عوارض COVID-۱۹ کمتر گزارش شد. با این حال، مطالعات بیشتری برای بررسی سیستم ایمنی و میزان محافظت ایجادشده توسط لیشمانیازیس جلدی در برابر COVID-۱۹ موردنیاز است.
۴) مروری براستفاده از گزینه های دارویی برای درمان سرطان پوست
در این مقاله مروری با اشاره به داروهایی نظیر دیﮕﻮﮐﺴﯿﻦ، داﮐﺴﯽﺳﺎیﮑﻠﯿﻦ، فنوفیبرات، فلوبندازول و ... در درمان سرطانهای پوستی، استفاده همزمان از داروها را با هدف قراردادن مسیرهای سیگنالینگ مختلف و کاهش خطر عود، موجب تقویت اثر ضدسرطان آنها دانسته و امیدوار است با توجه به ارزانی نسبی این داروها در قیاس با سایر داروها و روشها، منجربه کاهش هزینههای مربوط به داروهای گرانقیمت فعلی ضدسرطان شود.
۵) مروری بر ترکیبات ضدآفتاب و مرطوبکننده های مستخرج از سیانوباکتریها
مواد شیمیایی مرطوبکننده موجب افزایش قدرت پوست در حفظ آب میشوند، اما استفاده طولانیمدت از آنها میتواند اثرات نامطلوبی روی پوست انسان مانند حساسیت و حتی اثرات تومورزایی به همراه داشته باشد درنتیجه، بهرهبرداری از منابع بیولوژیکی، بهویژه ارگانیسمهای فتوسنتزکننده مانند سیانوباکتریها بهعنوان جایگزینهای ایمن رو به افزایش است. مکانیسم سیانوباکتریها برای مقابله با تابش اشعه فرابنفش در این مقاله شرح داده شده است.
۶) بررسی قانونی اجزای لوازم آرایشی سیاهرنگ چشمی براساس ادعای برچسب و مطابقت با استانداردهای اروپایی
دیگر مقاله مندرج در شماره تابستان ۱۴۰۱ است که میتواند خوانندگان را با ملزومات قانونی داخلی و استانداردهای اروپایی در این خصوص آشنا سازد.
۷) استفاده از تربینافین ۲۵۰ میلیگرم در درمان کچلی سر اکتوتریکس: گزارش مورد
برخلاف آنچه که در این گزارش موردی مشاهده شد، مطالعات قبلی چندین مورد کچلی اکتوتریکس که به درمان با تربینافین پاسخ نمیدهد یا طول دوره درمان، طولانی است را گزارش دادهاند.
بهامید دیدار در کنگره، همکاران را به خدا میسپارم.
منصور نصیری کاشانی،
دوره ۱۳، شماره ۳ - ( دوره ۱۳، شماره ۳ ۱۴۰۱ )
چکیده
جکیده ندارد. چکیده ندارد
منصور نصیری کاشانی،
دوره ۱۳، شماره ۴ - ( دوره ۱۳، شماره ۴ ۱۴۰۱ )
چکیده
چکیده ندارد چکیده ندارد چکیده ندارد
امیرهوشنگ احسانی، آرزو جممنش، امیرعلی جهانشاهی، الناز خسروانی، رضا رباطی، زهرا صفاریان، علیرضا فیروز، وحیده لاجوردی، پروین منصوری، منصور نصیری کاشانی،
دوره ۱۳، شماره ۴ - ( دوره ۱۳، شماره ۴ ۱۴۰۱ )
چکیده
کهیر از بیماریهای شایع و چالشبرانگیزی است که تشخیص و درمان آن، تنها به رشته تخصصی بیماریهای پوست محدود نمیشود.
پزشکان عمومی، متخصصان داخلی، متخصصان آلرژی و ایمونولوژی بالینی نیز بهطور شایعی با موارد این بیماری مواجه شده و درگیر تشخیص، درمان و پیشگیری از عود آن میشوند. انجمن متخصصین پوست ایران، راهنمای بالینی تشخیص و درمان کهیر ایران را در آذر ۱۳۹۷ با درنظرگرفتن مقالات علمی منتشرشده تا انتهای سال ۲۰۱۸ میلادی تدوین کرد. گایدلاین فعلی، نسخه بهروزرسانیشده راهنمای سابق است که با بررسی مقالات چاپشده از آوریل سال ۲۰۱۸ تا آگوست ۲۰۲۲ تهیه شده است.
منصور نصیری کاشانی،
دوره ۱۴، شماره ۱ - ( دوره ۱۴، شماره ۱ ۱۴۰۲ )
چکیده
چکیده فارسی ندارد
منصور نصیری کاشانی،
دوره ۱۴، شماره ۲ - ( دوره ۱۴، شماره ۲ ۱۴۰۲ )
چکیده
چکیده ندارد
منصور نصیری کاشانی،
دوره ۱۴، شماره ۳ - ( دوره ۱۴، شماره ۳ ۱۴۰۲ )
چکیده
چکیده ندارد.
انیسه صمدی، منصور نصیری کاشانی، آذین آیتاللهی، زهرابیگم موسوی، هستی احمدیان یزدی، علیرضا فیروز،
دوره ۱۴، شماره ۴ - ( دوره ۱۴، شماره ۴ ۱۴۰۲ )
چکیده
زمینه و هدف: در سالهای اخیر شرکتهای متعدد ایرانی، اقدام به تولید فیلرهای هیالورونیک اسید کردهاند. این مطالعه مروری به بررسی و مقایسه ایمنی و اثربخشی بالینی ۵ مورد از این محصولات میپردازد.
روش اجرا: در بخش اول مطالعه، ایمنی و اثربخشی کلی فیلرهای هیالورونیک اسید مورد مطالعه، برای اصلاح خطوط خنده بر روی ۱۵۰ شرکتکننده (سن ۹۷/۹±۳۰/۴۴ سال) با استفاده از ارزیابی بالینی و دستگاهی در هفتههای ۲، ۱۲ و ۲۴ بعد از تزریق مورد ارزیابی قرار گرفت. در بخش دوم مقایسه ایمنی و اثربخشی ۵ فیلر هیالورونیک اسید مورد مطالعه با توجه به همین پارامترها انجام شد.
یافتهها: بهطور کلی، در هفتههای ۲، ۱۲ و ۲۴ بهترتیب در ۶/۸۰%، ۳/۶۳% و ۶۶/۶۰% درصد از شرکتکنندگان، یک گرید یا بیشتر کاهش در شدت چینهای نازولبیال مشاهده شد. در تمامی ویزیتها، متغیر سطح و حجم خطوط نازولبیال و همچنین دانسیته درم در سونوگرافی، بهبود معنیدار نسبت به پایه از خود نشان دادند. در ارزیابیهای دستگاهی، دو فیلر با غلظت هیالورنیک اسید ۲۴ میلیگرم بر میلیلیتر ـ که یکی از آنها حاوی مانیتول بود ـ بهترین اثربخشی دستگاهی را نشان دادهاند درحالی که، در ارزیابیهای بالینی فیلر حاوی مانیتول به تنهایی بهترین عملکرد را در کاهش شدت چینهای نازولبیال از خود نشان داد.
نتیجهگیری: فیلرهای هیالورونیک اسید ساخت ایران روشی ایمن و مؤثر برای اصلاح خطوط خنده متوسط تا شدید محسوب میشود ولی میزان اثربخشی آنها متفاوت گزارش شده است.
منصور نصیری کاشانی،
دوره ۱۴، شماره ۴ - ( دوره ۱۴، شماره ۴ ۱۴۰۲ )
چکیده
چکیده فارسی ندارد
منصور نصیری کاشانی،
دوره ۱۵، شماره ۱ - ( دوره ۱۵، شماره ۱ ۱۴۰۳ )
چکیده
چکیده ندارد
منصور نصیری کاشانی،
دوره ۱۵، شماره ۲ - ( دوره ۱۵، شماره ۲ ۱۴۰۳ )
چکیده
چکیده ندارد
منصور نصیری کاشانی،
دوره ۱۵، شماره ۳ - ( دوره ۱۵، شماره ۳ ۱۴۰۳ )
چکیده
ندارد. چکیده ندارد