3 نتیجه برای لیزر دیود
محمد ابراهیمزاده، حسین حاجیحسینی، فریده دهقانی، پریچهر کفایی، داوود دهقانیاشکذری،
دوره 4، شماره 4 - ( 10-1392 )
چکیده
زمینه و هدف: هیرسوتیسم از علل شایع مراجعهی زنان به کلینیکهای پوست و زیبایی میباشد. استفاده از لیزر در درمان هیرسوتیسم میتواند باعث کاهش موهای ناخواسته فرد شده و طی دو دههی اخیر محبوبیت قابلتوجهی یافته است. مطالعهی حاضر جهت بررسی میزان رضایت بیماران تحت درمان با لیزر دیود، IPL و یا ترکیب این دو انجام شد.
روش اجرا: در این مطالعهی گذشتهنگر بیماران مبتلا به هیرسوتیسم مراجعهکننده به مرکز لیزر یزد از مهرماه 1390 لغایت مهرماه 91 مورد بررسی قرار گرفتند. رضایت بیماران از میزان کاهش مو یک ماه بعد از شروع درمان، یک ماه بعد از اتمام درمان و شش ماه بعد از اتمام درمان بهصورت تلفنی از بیماران پرسیده شد.
یافتهها: میزان رضایت بیماران یک ماه بعد از اتمام درمان با لیزر دیود نسبت به دو روش دیگر بیشتر بود (034/0=P). این میزان یک ماه بعد از شروع درمان و شش ماه بعد از اتمام درمان تفاوتی با هم نداشت. تعداد جلسات لیزر در سه گروه با هم یکسان بود.
نتیجهگیری: نتایج این مطالعه نشان داد که تفاوت قابلملاحظهای در میزان رضایت بیماران از لیزر دیود، IPL و ترکیب این دو روش 6 ماه بعد از اتمام درمان وجود ندارد.
علی ابراهیمی، حسین ارشادینیا،
دوره 5، شماره 1 - ( 1-1393 )
چکیده
زﻣﻴﻨﻪ و ﻫدف: رویش موهای ناخواسته از مشکلاتی است که از مدتها قبل بهعلت احساس ناخوشایند مبتلایان به آن، تحقیقات بسیاری را به خود اختصاص داده است. میزان رضایتمندی بیماران از لیزرهای متعددی که برای از بینبردن موهای ناخواسته به کار میرود، متفاوت است.
روش اﺟﺮا: از مجموع 50 بیمار این مطالعه که در درمانگاه پوست حاجدایی در استان کرمانشاه انجام گرفته است درصد رضایت بیماران در استفاده از لیزر دیود براساس ارزیابی دیداری ـ شنیداری محاسبه شد.
ﻳﺎﻓﺘﻪﻫﺎ: در این تحقیق بیماران همگی خانم و با میانگین سنی 2/95/32 سال و در 3 تیپ پوستی (روشن، گندمی و تیره) تقسیمبندی شدند. انرژی بهکار رفته نیز بین 40-25 J/cm2 بوده و میزان رضایتمندی بیماران در استفاده از لیزر دیود نیز 9/76% بود. شایعترین عارضه (3/28%) قرمزشدن گذرای چندساعته بلافاصله بعد از لیزر درمانی بود. بیشترین میزان رضایتمندی در بیمارانی مشاهده شد که همزمان با انجام لیزر دارو مصرف میکردند (0/85%). کمترین میزان رضایتمندی در بیمارانی مشاهده شد که اختلال قاعدگی داشتند و همزمان دارو مصرف نمیکردند (3/73%). بین تعداد جلسات مراجعه و میزان رضایتمندی بیماران از لیزر دیود ارتباط مستقیم و معنیداری وجود داشت (05/0>P و 51/0=r).
ﻧﺘﻴﺠﻪﮔﻴﺮی: با توجه به نتایجی که به دست آمده میتوان گفت که استفاده از لیزر دیود در ازبینبردن موهای زائد پوست یک روش مناسب و موثر میباشد.
سام کریم تویسرکانی، آذین آیتاللهی،
دوره 11، شماره 3 - ( 8-1399 )
چکیده
بهدنبال تزریق چربی به منظور حجم دهی صورت ،گاهی امکان دارد بخشی از چربی در یک ناحیه تجمع پیدا کند (لامپ چربی ) و در آن ناحیه برجستگی ایجاد کند که ازنظر ظاهری قابل قبول نیست و آزاردهنده است. جهت برطرف کردن این عارضه روشهای درمانی مختلفی ازجمله تزریق موضعی فسفاتیدیل کولین / داکسی کولات در محل 1،