جستجو در مقالات منتشر شده


4 نتیجه برای پاندمی

زهرابیگم موسوی، علیرضا فیروز،
دوره 11، شماره 3 - ( 8-1399 )
چکیده

سومین مقاله از سری مقالات مربوط به کووید ـ 19 در این شماره چاپ می‌گردد که شامل اهم مطالب جدید منتشرشده پس از چاپ شماره‌ی قبلی است. سعی شده در حد توان مطالبی در زمینه‌های مختلف مربوط به ویروس، عوارض و اثرات فردی و اجتماعی آن بیان گردد. مقالات از مراکز مختلف و در جنبه‌های متنوع این عفونت ویروسی تقریباً رگباری و در لحظه منتشر می‌گردند لذا بررسی همه‌ی آن‌ها ممکن نیست، اما نویسندگان تمام سعی خود را در انتخاب و گزینش مطالب مفید به‌کار برده‌اند.
زهرابیگم موسوی، علیرضا فیروز، سارا صدرزاده،
دوره 11، شماره 4 - ( 11-1399 )
چکیده

چهارمین مقاله از سری مقالات مروری شامل گزیده‌ای از مطالب جالب و مفید در مورد کووید ـ 19 و درماتولوژی از منابع مختلف ارائه شده است. این مقالات شامل مطالبی در زمینه‌های مختلف پایه مانند اپیدمیولوژی، پاتوژنز و همچنین مطالب کلینیکی مانند علائم و درمان‌ها است. تظاهرات پوستی کووید ـ 19، چالش‌های درمان بیماری‌های پوستی و درماتوز‌های ناشی از جولان این ویروس هم مرور شده‌اند.
پوراندخت افشاری، مریم بهشتی‌نسب، محمد جوادمحمدی، الهام مراغی، ماریا چراغی،
دوره 13، شماره 3 - ( 8-1401 )
چکیده

زمینه و هدف: با پاندمی کووید ـ 19 از سال 2019، اهمیت رعایت بهداشت دست در سراسر جهان مطرح شد. این مطالعه با هدف تعیین تأثیر سلامت پوست دست زنان منوپوز در دوران پاندمی کووید ـ 19 انجام شد.

روش اجرا: این مطالعه مقطعی بر روی 94 مراجعه‌کننده به درمانگاه یائسگی بیمارستان امام خمینی (ره) اهواز طی شهریور تا آبان 1378 انجام شد. ابزار این پژوهش پرسش‌نامه ویژگی‌های فردی و ابزار خودارزیابی پوست و دست بود (ضمیمه 3 از «دستورالعمل‌های بهداشت دست در مراقبت‌های بهداشتی»). داده‌ها با استفاده از نسخه 22 نرم‌افزار SPSS وارد و تجزیه و تحلیل شدند. سطح معنی‌داری کمتر از 05/0 درنظر گرفته شد.

یافته‌ها: میانگین سنی مشارکت‌کنندگان در پژوهش 6/53 بود. میانگین دفعات شست‌وشوی دست در خارج منزل 28/5 و در داخل منزل 43/10 گزارش شد. 7/94 درصد خانم‌ها حداقل درجاتی از مشکل را در پوست دست خود گزارش و اعلام کردند مشکلات پوست دست آن‌ها در ایام پاندمی کووید ـ 19 به میزان قابل‌توجهی افزایش یافته است.

نتیجه‌گیری: در شرایط ویژه‌ای چون پاندمی کرونا که دست‌ها بارها و بارها با مواد ضدعفونی‌کننده شسته می‌شوند، پوست دست‌ها در معرض آسیب مضاعف نسبت به شرایط عادی قرار می‌گیرند بنابراین، لزوم آموزش حفظ سلامت دست‌ها به‌عنوان بخشی از سلامت عمومی به‌ویژه در زنان میان‌سال باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.
شیرین سیاح‌فر، فاطمه یزدانی حمید،
دوره 13، شماره 3 - ( 8-1401 )
چکیده

شیوع مجدد آبله میمون این نگرانی را برانگیخته که ویروس آبله میمون، پتانسیل بالایی برای شیوع بیماری‌های مشترک انسان و حیوان و ایجاد یک همه‌گیری جدید را دارد. تحقیقات میدانی زیادی، توسط کارکنان مراقبت‌های بهداشتی و بهداشت عمومی آفریقا، در طول پاندمی‌های قبلی انجام شده و این نتایج می‌تواند در شیوع فعلی ما را یاری کند. با این حال تظاهرات بالینی غیرمعمول، اهمیت بالایی برای تشخیص بیماری دارد. علاوه‌بر این، عفونت‌های ناشی از ویروس آبله در مقایسه با آبله میمون، علائم پوستی مشترکی دارند که زودهنگام بروز می‌کنند. این تظاهرات پوستی ممکن است مربوط به دوره‌های انتقال باشند و می‌توانند جای زخم را برجای بگذارند بنابراین، متخصصان پوست نقش اساسی در شناخت و تشخیص عفونت‌ها، آموزش و آماده‌سازی کارکنان مراقبت‌های بهداشتی برای تشخیص زودهنگام موارد و سویه‌های جدید آبله میمون ایفا می‌کنند.
 

صفحه 1 از 1     

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به فصلنامه پوست و زیبایی می‌باشد.

طراحی و برنامه نویسی: یکتاوب افزار شرق

© 2024 , Tehran University of Medical Sciences, CC BY-NC 4.0

Designed & Developed by : Yektaweb