جستجو در مقالات منتشر شده


2 نتیجه برای چین و چروک

حسین طباطبائی، شهاب باباکوهی، ماکان ره شناس،
دوره 1، شماره 1 - ( 1-1389 )
چکیده

زمینه و هدف: تقاضای درمان چین و چروک صورت رو به افزایش است. در سالیان اخیر، رادیوفرکانسی یک و دو قطبی به عنوان یک درمان انتخابی چین و چروک معرفی شده است. مطالعات، تغییرهای الیاف کلاژن پوست را برای بهبود و ترمیم جنس پوست نشان داده‌اند. هرچند می‌توانند خطرها و عوارض جانبی هم داشته باشند.
روش اجرا: در این مطالعه، 48 بیمار متقاضی جوان‌سازی پوست صورت پس از اخذ رضایت‌نامه کتبی، تحت درمان با رادیوفرکانسی قرار گرفتند. تشخیص، صرفاً بر مبنای معاینه و مشاهده صورت می‌گرفت. از تمامی بیماران، قبل و بعد از درمان و در شرایط مساوی عکس گرفته شد. عکس‌ها توسط یک همکار که نمی‌دانست کدام عکس به قبل و کدام به بعد از درمان مربوط است، مورد ارزیابی قرار گرفت.
یافته‌ها: چین و چروک‌ها در 26 بیمار بهتر شد. پاسخ درمانی در افراد مسن تر بهتر بود. درد و اریتم گذرا در تمامی بیماران گزارش شد.
نتیجه‌گیری: رادیوفرکانسی روش درمانی مناسبی برای بهتر شدن پوست از نظر تعداد و عمق چروک‌ها است که اجرای آن به آموزش کامل نیاز دارد. برای تأثیر مثبت حداقل 4 جلسه درمانی با نظم فواصل 2 هفته یک‌بار ضروری است.


محمد ابراهیم‌زاده اردکانی، قاسم دستجردی، نیلوفر عزیزی،
دوره 8، شماره 3 - ( 8-1396 )
چکیده

زمینه و هدف: چین و چروک پوست به‌طور معمول نتیجه‌ی فرآیند پیری است. تزریق سم بوتولینوم از روش‌هایی است که متقاضیان زیادی دارد. این مطالعه برای تعیین اختلال شخصیت در افراد متقاضی تزریق سم بوتولینوم جهت رفع چین و چروک صورت انجام شد.
 
روش اجرا: این مطالعه‌ی توصیفی به روش مقطعی و برروی زنان و مردان مبتلا به چین و چروک صورت ارجاع‌شده جهت تزریق سم بوتولینوم به کلینیک لیزر یزد در سال 1395 انجام شد. برای تعیین اختلال شخصیت از پرسش‌نامه‌ی میلون استفاده شد. درنهایت داده‌ها با استفاده از نرم‌افزار SPSS 22 و تست‌های آماری توصیفی مورد ارزیابی و تحلیل قرار گرفتند.
 
یافتهها: 51 نفر با میانگین سنی 5/9±9/35 در این مطالعه شرکت کردند. بیشترین فراوانی به‌ترتیب در گروه سنی زیر 35 سال با فراوانی26 (51%)، جنس مؤنث با فراوانی 45 (2/88%)، تحصیلات لیسانس و بالاتر از آن با فراوانی 31 (8/60%) و وضعیت تأهل با فراوانی 35 (6/68%) بود. اختلال شخصیت وسواسی ـ اجباری با فراوانی 7 (7/13%) و صفت شخصیت نمایشی با فراوانی 6 (8/11%) پس از شخصیت طبیعی بیشترین فراوانی را داشتند. ﺗﺄثیر عواملی چون سن، جنس، تحصیلات و وضعیت ﺗﺄهل در شیوع اختلالات شخصیت معنادار نبود.
 
نتیجه‌گیری: بیشتر افراد متقاضی تزریق سم بوتولینوم وضعیت شخصیت طبیعی داشتند اما تعدادی هم اختلال شخصیت وسواسی ـ جبری و صفت شخصیت نمایشی داشتند که نشان‌دهنده‌ی اهمیت زیبایی در وضعیت اجتماعی افراد بوده و فرد را برای حضور مؤثرتر در اجتماع مجبور به رفع چروک صورت با استفاده از تزریق سم بوتولینوم می‌کند.

صفحه 1 از 1     

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به فصلنامه پوست و زیبایی می‌باشد.

طراحی و برنامه نویسی: یکتاوب افزار شرق

© 2024 , Tehran University of Medical Sciences, CC BY-NC 4.0

Designed & Developed by : Yektaweb