جستجو در مقالات منتشر شده


3 نتیجه برای فرشچیان

فضل اله فرشچیان،
دوره 1، شماره 3 - ( 7-1366 )
چکیده

بدون ان که در عاج دندان گیر اضافی mechanical undercut به وجود آوریم مواد باندینگ چسبنده آن گیر و اتصال کاملی را که انتظار داریم ببار نخواهند آورد. البته توام کردن اتصال مولکولی و گیر مکانیکی از گیر مکانیکی تنها با ارزش تر است. از این جهت امروزه مواد چسبنده باید جایگزین مواد باندینگ معمولی شوند. واضح است موادی که یک ترکیب دارند و با نور پلیمریزه میشوند از تغییرات احتمالی که ناشی از نسبت ترکیب و طرز مخلوط کردن آن است برکنار بوده ، آسانتر مصرف شده و سرعت عمل بیشتری به دندانپزشک می دهند .ضمنا در مواردی که جلوگیری از عود پوسیدگی دندان مورد نظر ماست، گلاس آینومرها میتوانند ماده انتخابی قلمداد شوند.

Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA  


فضل الله فرشچیان،
دوره 3، شماره 1 - ( 5-1368 )
چکیده

در بعضی از کارهای کلینیکال، این موضوع که ونیرهای چینی اچ شده بسرعت جای ونیرهای رزینی مستقیم و غیرمستقیم را بگیرند مختصر تردیدی وجود داشته است ولی آگاهی مردم و تقاضای آنها برای دسترسی به درمانهای ترمیمی زیباتر موجب شده است که در این باره بیشتر کار شود، اخیرا دندانپزشکان و کارگاههای دندانسازی، ونیرهای چینی (Laminate) را برای ترمیم دندانها به عنوان یک درمان روزمره پذیرفته اند. کارخانه های سازنده مواد دندانپزشکی هم با سرعت به ساختن مواد جدیدی پرداخته اند تا جایگزین مواد قبلی باشد و جوابگوی نیازها گردد و می توان گفت که حرفه دندانپزشکی با عطف توجه زیاد به ترمیم دندان با ونیرهای چینی اچ شده به میدان وسیعی پا نهاده است. هر طریقه درمان جدیدی هم مسائل مخصوص خود را دارد و هم مشکلات بالقوه و احتمالی را، و این بخاطر نداشتن تجربه و درک زیاد از آن روش درمانی است. در این باره لازم است که در کلینیک تحقیقات زیادی بر روی دوام و اصول کلی کار انجام شود تا به سوالهای متعددی که در مورد این روش ابراز شده است پاسخ گفته شود. ونیرهای چینی اچ شده باب تازه ای را در تامین زیبائی و ترمیم دندانها گشوده است که موجب می شود با حداقل تراش دندان، بیشترین زیبائی برای آن حاصل شود. البته قدرت عمل یا Function و همچنین داوم آنها پذیرفته شده است و ضمنا صحیح نشستن ونیر در جای خود، سازگاری بسیار خوب آن با نسج پریودنتال را بدنبال خواهد داشت.


فضل الله فرشچیان،
دوره 5، شماره 1 - ( 5-1371 )
چکیده

امروزه کاربرد و استفاده از اینله ها و انله های پرسلن برای دندان های خلفی و قدامی که ساختن و اچ کردن آنها در لابراتوار انجام می شود به سرعت رو به افزایش است. در این مقاله سه موضوع مورد بررسی قرار گرفته است:
1.      مزایای پرسلن ها: زیبایی، استحکام زیاد، عدم نیاز به فلز، chair side کم و سازگاری خوب با محیط دهان
2.      معایب آنها شامل: سایش دندان مقابل در تماس با پرسلن، هزینه بالا، نیاز به مهارت تکنسین، ایجاد حساسیت و در برخی موارد نیاز به درمان اندو می باشد
3.      روش کار به صورت مرحله به مرحله و مواد مورد نیاز در این مقاله به تفصیل بررسی شده است.

 



صفحه 1 از 1     

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به مجله دندانپزشکی می‌باشد.

طراحی و برنامه نویسی: یکتاوب افزار شرق

© 2025 , Tehran University of Medical Sciences, CC BY-NC 4.0

Designed & Developed by: Yektaweb