جستجو در مقالات منتشر شده


4 نتیجه برای تقی پور

سید احسان مصباحی، میلاد جانقربان لاریچه، فاطمه هاشمی، آرزو طاهری، شهرام توفیقی، روح انگیز غریب، فاطمه تقی پور رودسری، محمد رضا خشنود،
دوره 13، شماره 0 - ( ویژه نامه ی تله مدیسن 1393 )
چکیده


منیره تقی پور، شاهین احمدزاده، حمید کشوری، مهرداد ایمان زاده،
دوره 13، شماره 0 - ( ویژه نامه ی تله مدیسن 1393 )
چکیده


دکتر محمد جواد تقی پوریان، بهروز علیزاده،
دوره 17، شماره 1 - ( 2-1397 )
چکیده

زمینه و هدف: واگذاری تمام یا بخشی از مسئولیت انجام یک وظیفه سازمانی مشخص به بیرون از سازمان به منظور کاهش هزینه ها، همراه با تحقق کیفیت های برتر می باشد که امروزه از اهمیت بالایی برخوردار شده است. لذا هدف این تحقیق، نقش فرهنگ شرکتی بر کیفیت روابط کاری، در زمان برونسپاری فعالیت ها در دانشگاه علوم پزشکی تهران می باشد.
مواد و روش ها: این تحقیق از نوع پیمایشی- همبستگی بود که جامعه آماری آن را کلیه کارکنان واحدهای برونسپاری شده دانشگاه علوم پزشکی تهران و کارکنانی که با واحدهای برونسپاری شده در تماس بوده­اند که تعداد 600 نفررا شامل می شد. برای گردآوری داده ها از پرسشنامه مبتنی بر کار تحقیقاتی زوقبی و همکاران(2014) استفاده شد که از روش نمونه گیری خوشه ای چند مرحله ای 240 پرسش نامه قابل تحلیل جمع آوری شد.
نتایج: نتایج مدل یابی معادلات ساختاری با نرم افزار LISREL  نشان داد که فرهنگ شرکتی تاثیر مثبتی بر کیفیت روابط کاری در زمان برونسپاری فعالیت ها داشت. هم چنین، فرهنگ سلسله مراتبی  تاثیر منفی بر کارشکنی خدمات و رفتار مشتری مداری داشت، فرهنگ قومی تاثیر مثبتی بر هر دو مولفه داشت. فرهنگ بازار بر کارشکنی تاثیر مثبت و بر رفتار مشتری مداری تاثیر منفی داشت. فرهنگ موقت نیز بر این دو مولفه تاثیر معناداری نداشت.
نتایج: با توجه به اینکه کیفیت روابط کاری بین کارکنان واحد های برونسپاری شده و کارکنان سازمان بمنظور بهره وری سازمانی از اهمیت بالایی برخوردار می باشد ، توجه مدیران دانشگاه علوم پژشکی تهران به فرهنگ شرکتی و تقویت فرهنگ سلسه مراتبی و قومی برای افزایش رفتار مشتری مدارانه و کاهش کارشکنی در ارائه خدمات مهم می باشد.
رضا سپهوند، معصومه مومنی مفرد، صابر تقی پور،
دوره 19، شماره 2 - ( 6-1399 )
چکیده

زمینه و هدف: گسترش روزافزون ویروس کووید 19 در جهان موجب بروز پیامدهای گوناگونی برای افرادی می­شود که در فرایند درمانی بیماران مبتلا به این ویروس دخیل هستند. بر این اساس هدف اصلی از انجام این مطالعه شناسایی و اولویت­بندی پیامدهای روانی ویروس کووید 19 در پرستاران باشد.
مواد و روش­ها: این مطالعه بر اساس هدف کاربردی و از نظر نحوه جمع­آوری داده­ها در حوزه مطالعات توصیفی از نوع پیمایشی قرار دارد. رویکرد تحلیل در این مطالعه آمیخته و ترکیبی از روش­های کیفی و کمی است. جامعه آماری این مطالعه را اساتید پرستاری و متخصصان پزشکی دانشگاه علوم پزشکی لرستان تشکیل داده­اند که با روش نمونه­گیری هدفمند و با توجه به اصل اشباع نظری، تعداد 14 نفر از اساتید و متخصصان به عنوان نمونه پژوهش لحاظ گردیدند. جامعه آماری بخش کمی نیز شامل مدیران بیمارستان‌های ارائه­دهنده خدمات به بیماران کرونایی در استان لرستان بوده که با روش نمونه­گیری غیراحتمالی در دسترس تعداد 35 نفر به عنوان نمونه پژوهش تعیین گردیدند. شناسایی پیامدهای روانی با استفاده از تحلیل داده­های حاصل از مصاحبه با نرم­افزار Atlas.ti و اولویت­بندی پیامدها به روش فازی مثلثی انجام شد.
نتایج: تحلیل داده­های حاصل از مصاحبه منجر به شناسایی 16 پیامد روانی موثر بر پرستاران گردید. اولویت­بندی این عوامل نشان داد که افسردگی، کاهش تمرکز و بی­انگیزگی مهم­ترین پیامدهای روانی ناشی از ویروس کووید 19 هستند.
نتیجه­گیری: تدوین استراتژی­های حمایتی برای حفظ سلامت روان پرستاران می­بایست در اولویت برنامه­های آتی قرار گرفته و بخش مجزایی از هزینه­های سالانه بیمارستانی به این امر مهم اختصاص یابد

صفحه 1 از 1     

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به فصلنامه بیمارستان می‌باشد.

طراحی و برنامه نویسی: یکتاوب افزار شرق

© 2024 , Tehran University of Medical Sciences, CC BY-NC 4.0

Designed & Developed by : Yektaweb