جستجو در مقالات منتشر شده


3 نتیجه برای سالاروند

شهین سالاروند، روح اله شیخ ابو مسعودی، فهیمه کاشانی، دکتر مهناز صمد بیک، حامد سالاروند،
دوره 15، شماره 1 - ( 3-1395 )
چکیده

زمینه و هدف: وب سایت اطلاع رسانی بیمارستانی سیستمی مناسب برای تبادل اطلاعات بین بیمار، بیمارستان و کادر درمانی و جلب مشتریان بیشتر توسط بیمارستانها محسوب میشود.این مطالعه با هدف تعیین شاخص های کیفی وب سایتهای بیمارستانی انجام شد.

مواد و روش ها: مطالعه ای مروری با جستجو در بانکهای اطلاعاتی  google scholar, PMC, PubMed, ProQuest, Ovid, science direct, Magiran, SID,  Scopus, و پایگاه های الکترونیکی فارسی (Iranmedex،Magiran ، SID وIran.doc) با کلید واژه های کیفیت(Quality)، وب سایتهای بیمارستانی(Hospital Website) انجام شد. مقالات فارسی و انگلیسی تمام متن در بازه زمانی2001 تا 2014 مرور شدند، معیار انتخاب مقالات موضوع آنها درباره کیفیت وب سایت های بیمارستانی و سایر وب سایتهای سلامتی مرتبط بود که تعداد 85 مقاله یافت شد که با توجه به نیاز مطالعه و معیار انتخاب 45 مقاله مورد استفاده قرار گرفتند.

نتایج: از شاخص های یافت شده در متون، می توان به موارد رتبه آلکسا، رتبه صفحه در گوگل، نوع وب سایت، محتوای فنی وب سایت، امکانات و اطلاعات بیمارستانی، خدمات پذیرش و پزشکی، خدمات تعاملی آنلاین،  فعالیتهای علمی تحقیقاتی، قابلیت دسترسی، سرعت وب سایت، نقشه جامع وب سایت، حفظ داده های شخصی کاربران، زبان وب سایت، رضایت کاربران، امکان گشتن در وب سایت، ایمیل وب سایت و بی طرفی اشاره نمود.

نتیجه گیری: امروزه با توجه به اهمیت کیفیت وب سایتهای بیمارستانی و بحث بیوتوریسم، پیشنهاد می شود وب سایتهای بیمارستانی  کارا، مفید، سود آور، موثق، ایمن، و قابل دسترس شود تا موجب رضایت بیشترمشتریان گردد.


دکتر ابراهیم جعفری پویان، دکتر علیمحمد مصدق راد، عباس سالاروند،
دوره 17، شماره 3 - ( 8-1397 )
چکیده

زمینه و هدف: اعتباربخشی از سیستم های ارزشیابی در نظام سلامت است که با هدف ارتقا کیفیت بکارگرفته می شود. هدف این مطالعه شناسایی نقاط قوت و ضعف ارزیابان اعتباربخشی می باشد.
 
مواد و روش ها: این مطالعه یک پژوهش کیفی است که در مقطع زمانی 96-1395 در سطح تمامی ذینفعان برنامه اعتباربخشی بیمارستان های تهران صورت گرفت. داده ها از طریق مصاحبه نیمه ساختاریافته جمع آوری و با روش تحلیل موضوعی مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.
 
نتایج: نقاط قوت ارزیابان در قالب 7 تم دسته بندی شدند. که مهم ترین آنها شامل؛ پذیرش اعتباربخشی از سوی ارزیابان، روحیه آموزش دادن، خوش نامی، تلاش فردی در جهت توسعه دانش و مهارت ها و وجود ارزیابان ارشد بود. نقاط ضعف ارزیابان در قالب 8 تم دسته بندی شدند. که مهمترین آنها شامل؛ ضعف های دانشی، تجربی، مهارتی، نگرشی و شحصیتی بود. به طور کلی عملکرد ارزیابان اعتباربخشی در دو دوره ی ابتدایی اجرای این برنامه در سطح زیر متوسط ارزیابی شد و مصاحبه شوندگان اعلام کردند که این مسئله از عوامل مهم اثرگذار بر سطح اعتبار نتایج اعتباربخشی بیمارستان های کشور بوده است.
 
نتیجه گیری: بکارگیری ارزیابان براساس شایستگی های کلیدی یک ارزیاب حرفه ای، آموزش و توانمندسازی آنها و کنترل عملکرد آنها می تواند به منصفانه و معتبر شدن نتایج اعتباربخشی بیمارستان ها کمک کند؛ تفاوت کیفی بین بیمارستان ها را مشخص تر نماید؛ و نهایتا منجر به افزایش تعهد بیمارستان ها به کیفیت گردد.
دکتر حسین درگاهی، سجاد اله دادی، عباس سالاروند،
دوره 18، شماره 3 - ( 7-1398 )
چکیده

زمینه و هدف: نیروی انسانی، اساس نظامهای بهداشتی- درمانی را تشکیل میدهد و پرستاران بخش وسیعی از این جامعه هستند؛ بنابراین توجه و رسیدگی به عوامل تأثیرگذار بر عملکرد پرستاران ضروری است. هدف از این پژوهش تعیین رابطه ابعاد سلامت روانی با تعهد سازمانی و اخلاق کاری پرستاران بیمارستانهای عمومی وابسته به دانشگاه علوم پزشکی تهران بود. همچنین وضعیت سلامت روانی در بین پرستاران بررسی شد.
مواد و روش‎ها: این تحقیق از نوع توصیفی-همبستگی بود و جامعه آن شامل پرستاران بیمارستانهای عمومی وابسته به دانشگاه علوم پزشکی تهران در تابستان 1393 بود. 242 نفر از پرستاران بیمارستانهای سینا، بهارلو، امام خمینی، ولیعصر و امیراعلم از طریق نمونهگیری طبقهای انتخاب شدند و به پرسشنامههای خود گزارشی GHQ-28، تعهد سازمانی آلن و مییر (OCQ) و اخلاق کاری (Petty, 1995) پاسخ دادند. داده‌ها با نرمافزار SPSS-23  و با استفاده از Pearson correlation coefficient ، ANOVA، One-Sample t-test و Independent t-test تجزیهوتحلیل شد.
نتایج: ابعاد اختلال در کارکرد اجتماعی (01/0P≤، 19/0-=r) و افسردگی (01/0P≤، 23/0-=r) با اخلاق کاری رابطه دارند. بعد نشانههای جسمانی هم با تعهد سازمانی پرستاران رابطه دارد (05/0P≤، 15/0-=r). میانگین ابعاد نشانههای جسمانی (28/0±45/7)، اضطراب و بیخوابی (27/0±97/6) و اختلال در کارکرد اجتماعی (19/0±53/6) در بین پرستاران زن بالاتر از حد متوسط است.
نتیجهگیری: ابعاد سلامت روانی پرستاران با تعهد سازمانی و اخلاق کاری آن‌ها رابطه دارد. همچنین وضعیت سلامت روانی در بین پرستاران نامطلوب است. بنابراین رسیدگی به مسائل و مشکلات پرستاران در سطوح بالا مثل وزارت بهداشت و سازمان نظام پرستاری و سطوح پایین مثل مدیریت پرستاری بیمارستانها ضروری است.


صفحه 1 از 1     

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به فصلنامه بیمارستان می‌باشد.

طراحی و برنامه نویسی: یکتاوب افزار شرق

© 2024 , Tehran University of Medical Sciences, CC BY-NC 4.0

Designed & Developed by : Yektaweb