جستجو در مقالات منتشر شده


2 نتیجه برای علی نیا

ندا زینعلی نیا، محمدرضا پورمند، مسعود قانع، پرویز افروغ، مصطفی حسینی، زهرا عبدالصمدی،
دوره 10، شماره 1 - ( 1-1390 )
چکیده

زمینه و هدف: کارکنان بخشهای درمانی بیمارستانها بدلیل ارتباط نزدیک با بیماران همواره در معرض خطر آلودگی و انتقال عفونت به سایر بیماران می باشند. هدف از مطالعه حاضر بررسی آلودگی کارکنان بخشهای درمانی بیمارستانهای دانشگاه علوم پزشکی تهران به باکتری استافیلوکوکوس اورئوس می باشد.
روش بررسی: این بررسی یک مطالعه شریعتی) 261 نمونه جمع آوری شد. سپس همه این نمونه ها برای بررسی میکروبی بر روی محیطهای تشخیصی میکروب شناسی کشت داده شدند. در ادامه حساسیت ایزوله های استافیلوکوکوس اورئوس نسبت به آنتی بیوتیک های متی سیلین و موپیروسین با استفاده از روش آنتی بیوگرام بررسی شد. از (CI 21-37 %95 % یافته ها: از میان 261 نمونه جمع آوری شده، مشخص شد که 70 نف ر( 27 کارکنان بخشهای درمانی حامل باکتری استافیلوکوکوس اورئوس می باشند و از این تعداد 29 باکتری جدا شده مقاوم به آنتی بیوتیک متی سیلین و 8 باکتری مقاوم به آنتی بیوتیک موپیروسین بودند.
نتیجه گیری: کارکنان بخشهای درمانی که آلوده به پاتوژن خطرناکی مانند استافیلوکوکوس اورئوس می باشند،می توانند به عنوان حلقه ایی از زنجیره ارتباطی بین بیماران به حساب آیند.بر این اساس غربالگری ناقلین درمیان جمعیت های پر خطر برای کنترل عفونتهای بیمارستانی ضروری میباشد.
سیروس علی نیا، دکتر آرش رشیدیان، دکتر کاظم ندافی،
دوره 16، شماره 1 - ( 1-1396 )
چکیده

زمینه و هدف: این مطالعه به منظور مطالعه و تحلیل اقتصادی بازار دستگاه­های امحاء زباله عفونی موجود در بیمارستان­های ایران صورت گرفت.

مواد و روش­ها: در مطالعه توصیفی- تحلیلی حاضر در سال 1392، از داده­های ملی مربوط به بررسی مقطعی مرکز سلامت محیط و کار در سال 1391 و همچنین مصاحبه با مسئولین مربوطه در 14 بیمارستان­ تهران که حداقل  3 سال تجربه استفاده از دستگاه­های مورد مطالعه را داشتند، بهره گرفته شد.

یافته ها: تا سال 1391 تعداد 883 بیمارستان در سطح کشور در حال ارائه خدمت بوده­اند که بیشتر از 64% آن­ها­ تحت مالکیت دانشگاه­های علوم پزشکی بوده که دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و تهران به ترتیب با 114 و 45 بیمارستان بیشترین تعداد را دارا بوده­اند. سرانه تخت­های بیمارستانی در کشور 78/1 در هر 1000 نفر جمعیت بدست آمد. حدود 80% بیمارستان­ها از روش حرارت مرطوب و عمدتاً از دستگاه­های مبتنی بر اتوکلاو در امحاء زباله­هایشان بهره می­برند که سهم شرکت­های داخلی از بازار دستگاه­های مورد مطالعه حدود 55 درصد می­باشد که از این میان شرکت کوشا، TEMو KAZUبه ترتیب با 39%، 5/23% و 9/12% بیشترین سهم را دارند.

نتیجه­ گیری: وجود ناهمگونی زیاد در نوع و عملکرد دستگاه­های مورد مطالعه، امکان کارتل در یک فضای انحصاری چندجانبه را ایجاد کرده که با تنظیم و سیاستگذاری هدفمند، در راستای حمایت از تولید داخلی، می­توان شاهد کاهش قیمت، افزایش اثربخشی، کیفیت و ایمنی دستگاه­های امحاء زباله عفونی در کشوربود.



صفحه 1 از 1     

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به فصلنامه بیمارستان می‌باشد.

طراحی و برنامه نویسی: یکتاوب افزار شرق

© 2024 , Tehran University of Medical Sciences, CC BY-NC 4.0

Designed & Developed by : Yektaweb