جستجو در مقالات منتشر شده


2 نتیجه برای کاشانی

شهین سالاروند، روح اله شیخ ابو مسعودی، فهیمه کاشانی، دکتر مهناز صمد بیک، حامد سالاروند،
دوره 15، شماره 1 - ( 3-1395 )
چکیده

زمینه و هدف: وب سایت اطلاع رسانی بیمارستانی سیستمی مناسب برای تبادل اطلاعات بین بیمار، بیمارستان و کادر درمانی و جلب مشتریان بیشتر توسط بیمارستانها محسوب میشود.این مطالعه با هدف تعیین شاخص های کیفی وب سایتهای بیمارستانی انجام شد.

مواد و روش ها: مطالعه ای مروری با جستجو در بانکهای اطلاعاتی  google scholar, PMC, PubMed, ProQuest, Ovid, science direct, Magiran, SID,  Scopus, و پایگاه های الکترونیکی فارسی (Iranmedex،Magiran ، SID وIran.doc) با کلید واژه های کیفیت(Quality)، وب سایتهای بیمارستانی(Hospital Website) انجام شد. مقالات فارسی و انگلیسی تمام متن در بازه زمانی2001 تا 2014 مرور شدند، معیار انتخاب مقالات موضوع آنها درباره کیفیت وب سایت های بیمارستانی و سایر وب سایتهای سلامتی مرتبط بود که تعداد 85 مقاله یافت شد که با توجه به نیاز مطالعه و معیار انتخاب 45 مقاله مورد استفاده قرار گرفتند.

نتایج: از شاخص های یافت شده در متون، می توان به موارد رتبه آلکسا، رتبه صفحه در گوگل، نوع وب سایت، محتوای فنی وب سایت، امکانات و اطلاعات بیمارستانی، خدمات پذیرش و پزشکی، خدمات تعاملی آنلاین،  فعالیتهای علمی تحقیقاتی، قابلیت دسترسی، سرعت وب سایت، نقشه جامع وب سایت، حفظ داده های شخصی کاربران، زبان وب سایت، رضایت کاربران، امکان گشتن در وب سایت، ایمیل وب سایت و بی طرفی اشاره نمود.

نتیجه گیری: امروزه با توجه به اهمیت کیفیت وب سایتهای بیمارستانی و بحث بیوتوریسم، پیشنهاد می شود وب سایتهای بیمارستانی  کارا، مفید، سود آور، موثق، ایمن، و قابل دسترس شود تا موجب رضایت بیشترمشتریان گردد.


بهروز رحیمی، سید مهدی جلالی، حامد نظرپور کاشانی،
دوره 22، شماره 2 - ( 6-1402 )
چکیده

مقدمهتوزیع عادلانه جغرافیایی اقدامات نظام سلامت با هدف افزایش کیفیت و کارایی اقتصادی، یکی از اجزای مهم دسترسی به خدمات بهداشتی درمانی می‌باشد. تبیین عوامل زمینه‌ای، فرآیندی و پیامدی بازاریابی سلامت در ایران از اهداف مطالعه حاضر می‌باشد.
مواد و روش‌هاپژوهش حاضر به صورت کیفی انجام شد. روش نمونه‌گیری در این مطالعه هدفمند بود که در نهایت 51 نفر از افراد خبره در این مطالعه شرکت نمودند. داده‌های مطالعه نیز به روش تحلیل محتوا مورد تجزیه‌وتحلیل قرار گرفتند.
نتایج: یافته‌های این مطالعه در بخش‌های شرایط علی؛ مؤلفه‌های زیربنایی؛ راهبردها؛ عوامل زمینه‌ای؛ عوامل مداخله‌گر و پیامدهای استقرار گروه‌بندی شدند.
نتیجه‌گیریبرخورداری از الگوی مطلوب بازاریابی سلامت امکان جذب درآمد کافی را برای عرضه‌کنندگان خدمات فراهم سازند تا آن‌ها انگیزه کافی برای ارائه خدمات باکیفیت مطلوب را داشته باشند. جذب درآمد کافی علاوه بر تضمین کیفیت خدمات برای گیرندگان خدمت رضایت آن‌ها را نیز از نظام سلامت به دنبال خواهد داشت و به تداوم عرضه خدمات مطلوب خواهد انجامید.



صفحه 1 از 1     

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به فصلنامه بیمارستان می‌باشد.

طراحی و برنامه نویسی: یکتاوب افزار شرق

© 2025 , Tehran University of Medical Sciences, CC BY-NC 4.0

Designed & Developed by : Yektaweb