جستجو در مقالات منتشر شده


3 نتیجه برای دررودی

مصطفی ربیعیان، علیرضا دررودی، نادر بهمن، عارفه احمدی، نگین بشری،
دوره 9، شماره 2 - ( 4-1394 )
چکیده

زمینه و هدف: کار آفرینی در عصر حاضر از نظر برخی اقتصاددانان و صاحب نظرا ن، موتور حرکت و پیشرفت اقتصادی است . توسعه کارآفرینی ، نیازمند داشتن روحی هی بالای کارآفرینی است و در دانشگاهها، دانشجویان به عنوان پای ههای اصلی کارآفرینی محسوب می گردند . لذا در این پژوهش به ارزیابی و تعیین روحیه ی کارآفرینی دانشجویان دانشکده پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 92 پرداخته شد. روش بررسی: مطالعه حاضر یک مطالعه توصیفی– تحلیلی بود که به صورت مقطعی انجام شد. جامعه آماری شامل کلیه دانشجویان دانشکده پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران ورودی های مهرماه 1390 و 1391 در مقطع کارشناسی بودند که بر اساس روش نمونه گیری تصادفی طبقه ای متناسب با حجم جامعه، تعداد 216 نفر به عنوان نمونه انتخاب شدند. ابزار پژوهش پرسش نامه ای استاندارد شده شامل دو بخش دموگرافیک و اطلاعات مربوط به مولفه های کارآفرینی بود. تجزیه و تحلیل داده ها با استفاده از آزمون های آمار توصیفی و استنباطی شامل آزمون تی تک نمونه ای و تی مستقل، انجام گرفت. 20 سال بود. درصد امتیاز کسب شده روحیه کارآفرینی کلیه /44±1/ یافته ها: میانگین و انحراف معیار سنی دانشجویان 09 59 بود که بالاتر از حد میانگین درصد امتیاز کسب شده( 50 ) بود. / دانشجویان 90 نتیجه گیری: دانشجویان مورد مطالعه، از روحی هی کارآفرینی بالاتر از میانگین برخوردارند و این مساله م یتواند زمینه ای مساعد برای اجرا و پیشبرد برنام ههای مربوط به توسعه و آموزش های کارآفرینی در دانشکده پیراپزشکی ایجاد کند
مصطفی ربیعیان، علیرضا دررودی، رجبعلی دررودی، علی دررودی، نادر بهمن،
دوره 11، شماره 3 - ( ویژه نامه شماره 1 1396 )
چکیده

زمینه و هدف: با توجه به محدودیت منابع و هزینه‌های روزافزون بخش سلامت، شناخت دقیق و کنترل هزینه‌ها امری اجتناب ناپذیر می‌نماید. بدین منظور، این مطالعه با هدف تعیین قیمت تمام شده ی واحد خدمات ارائه شده در مرکز بهداشتی درمانی ابوذر انجام گرفت.
روش اجرا: این مطالعه پیمایشی - تحلیلی به صورت مقطعی بر اساس اطلاعات سال مالی ۱۳۹۱ و با استفاده از ۸ گام روش هزینه‌یابی برمبنای فعالیت انجام گرفته است. داده‌ها پس از جمع‌آوری با نرم افزار EXCEL تحلیل شد.
یافته‌ها: بخش عمده ی هزینه کل مرکز مربوط به هزینه ی نیروی انسانی به میزان ۵۹/۱۸ درصد و هزینه ی انرژی با ۱/۲۸ درصد، کمترین سهم از هزینه کل را به خود اختصاص داده بود، همچنین قیمت تمام شده ی ۵۱ خدمت در مرکز بهداشتی درمانی منتخب نشان داد که بیشترین و کمترین هزینه‌ها مربوط به بازدید از اماکن تهیه و توزیع، واحد بهداشت محیط با ۲۹۸۴۷۵ ریال و تزریق واکسن MMR، واحد واکسیناسیون با ۳۱۹۱۹ ریال بود.
نتیجه‌گیری: با توجه به سهم بالای نیروی انسانی(۵۹/۱۸%) از کل هزینه‌ها می‌توان با افزایش بهره‌وری نیروی‌کار و بهبود دسترسی مردم و همچنین ادغام واحدهای با فعالیت‌های مشابه با توجه به ظرفیت پذیرش آنها، در کاهش هزینه‌ها موثر بود.

علی دررودی، علیرضا دررودی، حمیده رشیدیان، رجبعلی درودی،
دوره 12، شماره 1 - ( فروردین و اردیبهشت 1397 )
چکیده

زمینه و هدف: یکی از مهمترین تصمیمات دانشجویان مقطع تحصیلات تکمیلی انتخاب موضوع پایان نامه است و عوامل زیادی در این تصمیم اثر می‌گذارند. بدین منظور این مطالعه با هدف اولویت‌بندی معیارهای انتخاب موضوع پایان نامه از دید دانشجویان دکتری با استفاده از روش AHP و رتبه بندی انجام گرفت.
روش بررسی: مطالعه ی تحلیلی حاضر در سال 1394 بر روی دانشجویان دکتری تخصصی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران که در زمان انجام مطالعه در مرحله ی انتخاب موضوع پایان نامه بودند، انجام گرفت. ابزار پژوهش، پرسش نامه‌ی طراحی شده شامل سه بخش: سؤالات دموگرافیک، سوالات مقایسه زوجی معیارها و در نهایت رتبه بندی معیارهای تاثیرگذار بر انتخاب موضوع پایان نامه بود. تجزیه و تحلیل داده‌ها با استفاده از روش AHP، آمار توصیفی و استنباطی شامل آزمون
Mann-Whitney، انجام گرفت. 
یافته ها: تعداد 80 نفر از دانشجویان در این مطالعه شرکت کردند که 43 نفر(53/8 درصد) از آنها مرد بودند. بر اساس روش AHP، مهمترین معیار برای انتخاب موضوع پایان نامه، تازگی موضوع و کم اهمیت‌ترین آن محدود نبودن مکان اجرا به محل تحصیل بود. مهمترین معیار بر اساس روش رتبه‌ای علاقه به موضوع و کم اهمیت‌ترین آن محدود نبودن مکان اجرا به محل تحصیل بود. 
نتیجه‌گیری: اگرچه بین دو روش استفاده شده برای اولویت بندی معیارهای موثر در انتخاب موضوع پایان نامه تا حدودی تفاوت وجود داشت، با این حال بر اساس هر دو روش مهمترین معیارهای انتخاب موضوع پایان نامه از دید دانشجویان دکتری دانشکده بهداشت شامل تازگی موضوع، تسلط استاد راهنما به موضوع، دسترسی به امکانات و علاقه به موضوع بود.  


صفحه 1 از 1     

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پیاورد سلامت می باشد.

طراحی و برنامه نویسی: یکتاوب افزار شرق

© 2024 , Tehran University of Medical Sciences, CC BY-NC 4.0

Designed & Developed by : Yektaweb