جستجو در مقالات منتشر شده


3 نتیجه برای میگون پوری

محمدرضا میگون پوری، پدرام یزدانی، حمیدرضا رضائیان زاده،
دوره 5، شماره 5 - ( 12-1390 )
چکیده

زمینه و هدف: شناسایی فرصت‌های کارآفرینانه در زمینه خدمات مشاوره تغذیه، یک موضوع محوری جهت اشتغال کارشناسان تغذیه و پاسخگویی بهتر به نیازهای مبتلایان به بیماری‌های مزمن می‌باشد. در همین راستا، این پژوهش با هدف تحلیل روند عرضه و تقاضای خدمات مشاوره تغذیه در دیابت، به عنوان یک گام اساسی در جهت شناسایی فرصت‌های کارآفرینانه برای مشاوران تغذیه در شهر تهران، صورت پذیرفت. 

روش بررسی: جهت اجرای این پژوهش توصیفی- پیمایشی، پرسشنامه‌ای مبتنی بر طیف لیکرت برای 80 نفر از فعالان صاحب تخصص در عرصه خدمات مشاوره تغذیه در شهر تهران، از طریق ایمیل ارسال گردید که 48 نفر از آنان به پاسخگویی به پرسشنامه اقدام نمودند. نهایتاً محاسبه مقادیر میانگین پاسخ‌های مشارکت کنندگان و مقایسه آنها با یکدیگر، با استفاده از برنامه 5/11SPSS ، انجام شد.

یافته‌ها: یافته‌های مبتنی بر پاسخ‌های مشارکت کنندگان، مشخص نمود که بیشترین تقاضای برآورده نشده گروه‌های مختلف سنی، تحصیلی و درآمدی بیماران دیابتی، مربوط به شیوه مشاوره تغذیه در قالب تیم درمانی می‌باشد.

نتیجه گیری : مشاوره تغذیه در قالب تیم درمانی را می‌توان به عنوان زمینه مناسب برای فعالیت‌های کارآفرینانه در نظر گرفت.    


پدرام یزدانی، حمیدرضا رضائیان زاده، محمدرضا میگون پوری،
دوره 6، شماره 3 - ( 6-1391 )
چکیده

زمینه و هدف: امروزه، به علت رقابت شدید بین مشاوران تغذیه و تغییرات سریع در تقاضای بیماران برای دریافت خدمات مشاوره تغذیه، بکارگیری مفاهیمی نظیر "شناسایی فرصتهای کارآفرینانه" در این عرصه، اجتناب ناپذیر به نظر می‌رسد. یکی از پر کاربردترین شیوه‌ها جهت شناسایی فرصتهای کارآفرینانه، "تحلیل استراتژیک محیط خارجی"   می‌باشد. پژوهش حاضر، با هدف بررسی تأثیرگذاری سطح تحصیلات مشاوران تغذیه بر تحلیل استراتژیک آنان درباره فرصتهای کارآفرینانه انجام گرفته است.     

روش بررسی:  این پژوهش تحلیلی بر مبنای داده هایی(سطوح تحصیلی مشاوران تغذیه و پاسخهای آنان در مورد عرضه و تقاضا برای خدمات مشاوره تغذیه) انجام گرفت که در جریان تحقیقی که در گذشته با عنوان "تحلیل روند عرضه و تقاضا در زمینـه خـدمات مشـاوره تغذیـه در دیـابت: گـامی اسـاسی در جهت شناسایی فرصتهای کارآفرینانه برای مشاوران تغـذیـه" صـورت پذیـرفته بـود، گـردآوری شـده بـودند. همچـنین، "آزمـون همبستگـی Spearman" و "آزمـون GLM multivariate" جهت تجزیه و تحلیل داده‌های مذکور، به کار گرفته شدند.

یافته‌ها : هر دو آزمون آماری، نشان دادند که بین سطوح تحصیلی(مشتمل بر 1- کارشناسی و 2- کارشناسی ارشد و دکترا) مشاوران تغذیه با دو سوم از نظرات ارائه شده توسط آنان، ارتباط معنی دار وجود داشت.

نتیجه‌گیری:. سطح تحصیلات مشاوران تغذیه، تأثیری نسبی بر تحلیل استراتژیک آنها درباره فرصتهای کارآفرینانه دار 


الهه میگون پوری، محمد رضا میگون پوری، احتشام سیدعلی روته،
دوره 8، شماره 3 - ( 6-1393 )
چکیده

زمینه و هدف: امروزه کارآفرینان حوزه‌های مختلف سلامت، نقش مهمی در توسعه اقتصادی و ایجاد رفاه اجتماعی دارند. با توجه به اینکه زمینه‌های دانش پیشین افراد بر سطح هوشیاری کارآفرینانه و تشخیص فرصتهای کارآفرینی تاثیرگذار است و نیز در این حوزه‌ی مهم، تحقیقات کمی وجود دارد، این مقاله با هدف تعیین تاثیر جنبه‌های مختلف دانش پیشین بر هوشیاری کارآفرینانه و تشخیص فرصت‌های کارآفرینی انجام گرفته است.

روش بررسی: این تحقیق از نوع کاربردی و رویکرد آن توصیفی- پیمایشی است. ابزار تحقیق پرسش نامه می‌باشد که روایی آن با اجماع نظر خبرگان و پایایی آن از طریق آلفای کرونباخ مورد تایید قرار گرفت. در این تحقیق، عامل دانش پیشین با متغیرهای هشت گانه بعنوان متغیرهای مستقل، و هوشیاری کارآفرینانه و تشخیص فرصتهای کارآفرینی بعنوان متغیر وابسته در نظر گرفته شدند که در میان مدیران کارآفرین 46 کسب و کار حوزه سلامت در شرق تهران بررسی شد و از طریق "آزمون همبستگی " Spearman مورد تحلیل قرار گرفتند.

یافته‌ها: نتایج تحقیق نشانگر آن است که ابعاد مختلف دانش پیشین با ارتقای سطح هوشیاری کارآفرینانه و تشخیص فرصتهای کارآفرینی رابطه‌ی معنی داری دارند و تنها رابطه مندی مولفه‌های مهارت استفاده از فناوری با هر دو متغیر وابسته و نیز سطح تحصیلات مرتبط با هوشمندی کارآفرینانه مورد تایید قرار نگرفت .

نتیجه‌گیری: با تقویت و زمینه سازی مناسب آموزشی و دانش افراد می‌توان موجب ارتقای سطح هوشیارانه کارآفرینانه تشخیص فرصت‌های کارآفرینی شد. هنجاریابی و بومی سازی ابزارهای اندازه گیری هوشیاری کارآفرینانه در این راه می‌تواند کمک کننده باشد.



صفحه 1 از 1     

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پیاورد سلامت می باشد.

طراحی و برنامه نویسی: یکتاوب افزار شرق

© 2024 , Tehran University of Medical Sciences, CC BY-NC 4.0

Designed & Developed by : Yektaweb