جستجو در مقالات منتشر شده


1 نتیجه برای تکنولوژی کمکی تولیدمثلی

رضا صفدری، حمید چوبینه، مژگان صداقت زاده،
دوره 13، شماره 4 - ( 8-1398 )
چکیده

زمینه و هدف: ناباروری یک بیماری مزمن با سیر درمان طولانی است و خودمراقبتی باعث افزایش سطح دانش و آگاهی راجع ­به بیماری می­شود. ازآنجایی­که گوشی­‌های هوشمند باعث دسترسی به اطلاعات در هر زمان و مکانی می­‌شوند، بنابراین برنامه­‌ی کاربردی خودمراقبتی درمان ناباروری با استفاده از تکنولوژی ­های کمکی تولیدمثلی مبتنی بر موبایل می­ تواند انتخاب خوبی جهت کمک به افراد برای پیشبرد درمان و کسب آگاهی باشد.
روش بررسی: با بررسی منابع کتابخانه­ای و برنامه­ های کاربردی مرتبط و مشابه، اقلام داده ­ای و بخش ­های موردنیاز برنامه­ ی کاربردی مشخص شد. برای بررسی اهمیت آن­ها، یک نظرسنجی از اعضای مرکز تخصصی و فوق تخصصی درمان ناباروری هلال ایران انجام گرفت. از 35 نفر افراد جامعه، 20 نفر تصادفا برای پاسخگویی انتخاب شدند. پرسش‌نامه­ در سه بخش و مجموع 32 پرسش تنظیم شد. در نظرسنجی، چارچوب مدل داده­ای به تایید گذاشته شد. به­ دلیل طراحی مدل داده ­ای طبق رفرنس، اساس چارچوب ابزار، نیازی به تایید روایی و پایایی نداشت. با جمع ­بندی پاسخ­ ها، اقلام داده ­ای و بخش ­های مشخص شده در طراحی برنامه به کار گرفته شد.
یافته ­ها: بررسی میانگین امتیازات نشان داد که پاسخ ­دهندگان، اکثر آیتم­ ها را ضروری تشخیص دادند. نظرسنجی دارای سه محور اصلی بود. میانگین امتیازات محورهای اطلاعات مربوط به بیمار، مربوط به آموزش بیمار و ابزارهای مدیریت بیماری به­ ترتیب 4/205، 4/402 و 4/275 است. قرارگرفتن میانگین امتیازات در محدوده ­ی 4 به بالا، نشان­دهنده­ ی اثرگذاری خیلی زیاد آنهاست.
نتیجه ­گیری:با توجه به نتایج نظرسنجی، برنامه ­ی کاربردی طراحی شده می­‌تواند برای بیماران مفید باشد.


صفحه 1 از 1     

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پیاورد سلامت می باشد.

طراحی و برنامه نویسی: یکتاوب افزار شرق

© 2024 , Tehran University of Medical Sciences, CC BY-NC 4.0

Designed & Developed by : Yektaweb