جستجو در مقالات منتشر شده


1 نتیجه برای سایبرلوفینگ

حسین صمدی میارکلائی، حمزه صمدی میارکلائی،
دوره 13، شماره 5 - ( 10-1398 )
چکیده

زمینه و هدف: امروزه کاربرد فناوری اطلاعات و ارتباطات در زندگی روزمره ما و به ­خصوص در سازمان­ ها به­ شدت فراگیر شده است. یکی از این پدیده­ ها استفاده ­ی کارکنان از اینترنت سازمان جهت کاربرد در اهداف شخصی بین ساعات کاری است، که از آن به ­عنوان سایبرلوفینگ یاد می­شود. یکی از متغیرهای مهم سازمانی که می­تواند از این فناوری به­ شدت متأثر باشد، میزان کارآفرینی در سازمان است. ازاین‌رو، این پژوهش به­ دنبال بررسی رابطه میان سایبرلوفینگ و کارآفرینی سازمانی در شبکه بهداشت و درمان شهرستان بابلسرمی­ باشد.
روش بررسی: پژوهش حاضر، از نوع کاربردی است. جامعه آماری تحقیق، کلیه کارکنان شبکه بهداشت و درمان شهرستان بابلسر است که با روش نمونه­ گیری تصادفی­ ساده، تعداد ۱۶۵ نفر از کارکنان به­ عنوان نمونه انتخاب شدند. در این پژوهش، برای اندازه­ گیری مقیاس ­های سایبرلوفینگ و کارآفرینی­ سازمانی از پرسش ­نامه­ های استاندارد استفاده شد. داده­ ها با استفاده از نرم­ افزارهای SPSS و LISREL تجزیه ­وتحلیل گردید.
یافتهها: یافته­ های این مطالعه نشانگر آن بود که ارتباط معنی ­دار و معکوسی میان کارآفرینی سازمانی و سایبرلوفینگ وجود دارد؛ هم­چنین این همبستگی معکوس و معنی‌دار بین کارآفرینی سازمانی و سایبرلوفینگ در آزمون مدل معادلات ساختاری نیز مشاهده گردید. از طرفی، مقادیر شاخص­های برازش برابر ۰/۰۲۲=RMSEA، ۰/۹۶=NFI، ۰/۹۷=GFI و ۱/۰۷= χ۲/dfاست، که این مقادیر نمایانگر مطلوبیت برازش مدل می­ باشد.
نتیجه­گیری: نتایج این تحقیق بیانگر این امر بوده که پدیده­ی سایبرلوفینگ در شبکه بهداشت و درمان شهرستان بابلسر، تأثیر نامطلوبی بر بروز کارآفرینی سازمانی دارد. باتوجه به این نتایج، پیشنهاد می­شود که مدیران سازمان برای بهبود وضعیت موجود، روش­های استفاده­ی درست و کارآمد سایبرلوفینگ جهت توسعه­ ی بهره ­وری را به کارکنان خود آموزش دهند.


صفحه 1 از 1     

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پیاورد سلامت می باشد.

طراحی و برنامه نویسی: یکتاوب افزار شرق

© 2025 , Tehran University of Medical Sciences, CC BY-NC 4.0

Designed & Developed by : Yektaweb