جستجو در مقالات منتشر شده


1 نتیجه برای مستند سازی

مینو شهبازی، رضا صفدری، محمد زارعی،
دوره 12، شماره 2 - ( 4-1397 )
چکیده

زمینه و هدف: کیفیت پرونده الکترونیک به کیفیت محتویات آن و مستندسازی درست وابسته می‎باشد. تعیین حداقل مجموعه داده‎ها برای بالا بردن کیفیت محتویات پرونده‎های الکترونیک و کمک به بالا بردن کیفیت ارائه خدمات درمانی به بیماران مبتلا به یووئیت امری ضروری است. این پژوهش برای تعیین حداقل داده‎های ضروری برای پرونده الکترونیک بیماران یووئیت انجام شده است.
روش بررسی: در این مطالعه‌ی توصیفی و تحلیلی، 7 فوق تخصص شبکیه عضو هیئت علمی، 4 فوق تخصص شبکیه غیرهیئت علمی، 4 دستیار دوره‎ی فوق تخصصی شبکیه و 7 دستیار دوره‎ی تخصصی چشم‎پزشکی شاغل در بیمارستان فارابی تهران انتخاب شدند. ابزار پژوهش، پرسش نامه‎ای بود که محقق آن را تهیه و تنظیم کرده بود. به منظور روایی پرسش نامه، از روش اعتبار محتوا و برای سنجش پایایی از روش test-retest استفاده شد. تحلیل داده‎ها با استفاده از نرم افزار SPSS انجام شد.
یافته‎ها: از بین عناصری که به نظر‎سنجی گذاشته شده بود، تمامی عناصر با موافقت بالای 90 درصد به عنوان عنصر اصلی مطرح شد. در مورد اهمیت عناصر اطلاعاتی ارایه شده بین پاسخ‎های پزشکان شرکت‎کننده در نظر‎سنجی اختلاف معناداری مشاهده نشد.
نتیجه‎گیری: حداقل عناصر اطلاعاتی پرونده الکترونیک بیماران یووئیت با پنج گروه اطلاعات دموگرافیک، اطلاعات بالینی بیمار، اطلاعات آزمایشگاهی، نوع یووئیت، توصیه‎های درمانی، اطلاعات تصاویر چشم‎پزشکی ارایه شد. الگوی پیشنهادی برای سیستم‎های دستی و پرونده الکترونیک پزشکی قابل ارایه است.


صفحه 1 از 1     

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پیاورد سلامت می باشد.

طراحی و برنامه نویسی: یکتاوب افزار شرق

© 2024 , Tehran University of Medical Sciences, CC BY-NC 4.0

Designed & Developed by : Yektaweb