|
1386/4/10، جلد ۷، شماره ۱، صفحات ۹-۲۲
|
|
|
عنوان فارسی |
مروری کوتاه بر تغييرات ساختاری آلبومين سرم خون در اثر گلايکه شدن |
|
چکیده فارسی مقاله |
اندرکنش قندهای احيا کننده با پروتيينها منجر به ايجاد يک سری واکنش های آبشاری می شود که به واکنش گلايکه شدن يا ميلارد معروفند که نقش مهمی در ايجاد عوارض ديابت ايفا می کند. در اين مرور کوتاه، تغييرات ساختاری آلبومين سرم خون گلايکه شده (GHSA) توسط قندهای مختلف در زمان های گوناگون انکوبه شدن که در متون علمی گزارش شده به همراه مطالعات گروه ما گزارش می گردد. مطالعات گروه ما نشان میدهد آلبومين سرم انسانی (HSA)، در اثر گلايکه شدن دستخوش تغييرات ساختاری می شود. در فرايند گلايکه شدن آلبومين در روز 21 انکوبه شدن، جدا شدن گلوکز از آلبومين گلايکه شده موجب ايجاد مولتن گلبول می شود که مقدمه ای برای بيماری های در ارتباط با مولتن گلبول می تواند باشد. همچنين گلايکه شدن طولانی مدت آلبومين سرم انسانی موجب توده ای شدن، تشکيل آميلوئيد و کاهش کشش سطحی آلبومين گلايکه شده می شود و نقش مواد فعال سطحی و غيرطبيعی کننده را برای پروتئين ايفا می کند ما نشان داديم آلژينات به عنوان يک پليمر قندی می تواند گلايکه شدن آلبومين را کاهش دهد. در نهايت مقايسه ای بين اندرکنش مصنوعی و آزمايشگاهی قند ها با آلبومين و نمونه HSA بيماران ديابتی مورد مطالعه گروه ما قرار گرفت ، تنها تعداد اسيدآمينه های آرژينين در آلبومين بيماران ديابتی به ميزان بيشتری تغيير يافته اند. |
|
کلیدواژههای فارسی مقاله |
گلايکه شدن، آلبومين سرم، فيبريل، مولتن گلبول، آلژينات، تغييرات ساختاري |
|
عنوان انگلیسی |
MINIREVIEW ON STRUCTURAL CHANGES OF GLYCATED HUMAN SERUM ALBUMIN |
|
چکیده انگلیسی مقاله |
The interaction of reducing carbohydrates with proteins leads to a cascade of reactions that are known as glycation or Maillard reaction that have important roles in diabetic complications. In this minireview, structural changes of glycated human serum albumin (GHSA) via various sugars in different incubation times, which reported in scientific literature as well as our research, were reported. Our studies showed glycation induced structural changes for Human Serum Albumin (HSA). In glycation process of HSA after 21 days incubation, glucose separates from HSA and induced the formation of molten globule state that is relative to several diseases that originate from molten globule state in proteins. Also, glycation of HSA induced aggregation states and amyloid formation as well as decreased surface tension which plays a role of denaturant for protein as a surfactant. In following, we showed that alginate as a sugar polymer decreased glycation reaction in HSA. Finally, it is compared the structural changes of artificial and in vitro interaction of sugars with HSA as well as diabetic patients HSA. The results show the number of arginine residues in HSA of diabetic patients is more modified relative to lab samples. |
|
کلیدواژههای انگلیسی مقاله |
Glycation, Serum albumin, Fibril, Molten globule, Alginate, Conformational changes |
|
نویسندگان مقاله |
4994---4995--- |
|
نشانی اینترنتی |
http://ijdld.tums.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-25-288&slc_lang=fa&sid=fa |
فایل مقاله |
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است |
کد مقاله (doi) |
|
زبان مقاله منتشر شده |
fa |
موضوعات مقاله منتشر شده |
General |
نوع مقاله منتشر شده |
Research |
|
|
برگشت به:
صفحه اول پایگاه |
نسخه مرتبط |
نشریه مرتبط |
فهرست نشریات
|