دوره 27، شماره 9 - ( 1-1349 )                   جلد 27 شماره 9 صفحات 853-845 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

تربتی محمود. بای پاس کولون در سرطانهای غیرقابل عمل انتهای تحتانی مری و کاردیا. مجله دانشکده پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی تهران. 1349; 27 (9) :845-853

URL: http://tumj.tums.ac.ir/article-1-2268-fa.html


چکیده:   (3705 مشاهده)
در سرطان‌های غیرقابل عمل انتهای تحتانی مری و کاردیا می‌توان از گاستروستومی پروتزهای مری و یا بای‌پاس استفاده نمود.گاستروستومی بعلت اینکه بیمار نمی‌تواند خود را به طور کافی تغذیه نماید و یا اینکه ممکن است دچار ناراحتی‌های روانی گردد بایستی فقط استثنائاً مورد استفاده قرار گیرد. گذاشتن پروتز خیلی متداول است و برای این منظور پروتزهای مختلفی ابداع شده است. برای بای‌پاس اغلب از ژژونوم استفاده می‌شود و عمل جراحی با متدهای مختلف انجام می‌گیرد. در این متدها چون غذا به طور هضم نشده وارد روده می‌شود اغلب این بیماران دچار ناراحتی‌های گوارشی- کم‌خونی و بالاخره کاشکسی می‌گردند بدین‌جهت ما در آخرین بیمار خود از کولون برای بای‌پاس استفاده نمودیم.مزیت این متد در این است که غذا اول وارد معده گردیده و عمل هضم بطور طبیعی انجام می‌گیرد.چنانچه کولون برای بای‌پاس انتخاب گردد بایستی بعلت ثابت نبودن قوس‌های وریدی کولون راست حتی‌المقدور از کولون عرضی و یا قسمت اول کولون چپ استفاده نمود. در این قسمت از کولون، قوسهای وریدی ثابت بوده و بازگشت خون آسانتر انجام‌پذیر است.

متن کامل [PDF 1277 kb]   (1345 دریافت)    

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به مجله دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2024 , Tehran University of Medical Sciences, CC BY-NC 4.0

Designed & Developed by : Yektaweb