10 نتیجه برای اردوبادی
محمد حسین اردوبادی،
دوره 12، شماره 7 - ( 1-1334 )
چکیده
محمد حسین اردوبادی، وارطان ارستمیانس،
دوره 21، شماره 1 - ( 1-1342 )
چکیده
محمد حسین اردوبادی،
دوره 21، شماره 2 - ( 1-1342 )
چکیده
محمد حسین اردوبادی،
دوره 21، شماره 10 - ( 1-1343 )
چکیده
محمدحسین اردوبادی، محمود لسانی،
دوره 22، شماره 8 - ( 1-1344 )
چکیده
در این مقاله شرح حال دو بیمار مبتلا به پلاگر بطور نمونه ذکر شده و علائم مهم بیماری مورد بحث قرار گرفته است و در این باب آنچه مصنفین از مشاهده نظایر آن در سایر نقاط دنیا ذکر کرده اند با آنچه ما در کشورمان دیده ایم مقایسه شده است مخصوصاً توجه همکاران جوان به اشکال خفیف بیماری که بسیار شایع به نظر می رسد جلب گردیده است.
مآخذ مربوط به این مقاله در آرشیو مجله محفوظ است.
محمد حسین اردوبادی، علی احمد ابراهیمی،
دوره 23، شماره 2 - ( 2-1344 )
چکیده
در این مقاله شرح حال یک مورد آمیلوز کلیه ناشی از آرتریت روماتوئید گزارش شده است. در این مورد انتشارات پزشکی دنیا بررسی شده است. شیوع نسبی این عارضه و بخصوص عوارضی که در ایجاد آن ممکن است دخیل باشند همچنین راههای تشخیصی و درمانی آن مورد بحث قرار گرفته است.
محمدحسین اردوبادی، محمود لسانی،
دوره 23، شماره 6 - ( 2-1344 )
چکیده
در این مقاله شرح حال یک بیمار مبتلا به لوسمی میلوئید با ضایعات استخوانی بررسی شده است. ضایعات استخوانی در زائده های عرضی مهره های گردنی هفتم و هشتم و اولین مهره پشتی و انتهای خلفی دنده وجود داشت و ایجاد سندرمی شبیه سندرم پانکوست کرده بود که معمولاً به علت تومور قله ریه است. به اضافه در این مقاله انتشارات پزشکی در مورد ضایعات استخوانی لوسمی میلوئید مورد بررسی واقع شده است.
محمد حسین اردوبادی،
دوره 24، شماره 3 - ( 2-1345 )
چکیده
ضمن این گزارش تاثیر متاندرستنولون (متیل 17 آلفاهیدروکسی 17 بتا اندرستادین اون) در کم خونی هائی که درمان پزشکی مؤثر ندارند بررسی شده است. در پنج بیمار که بطور دقیق مورد مطالعه قرار گرفته اند( سه نفر مبتلا به کم خونی کولی یک نفر کم خونی ناشی از متاپلازی میلوئید و یک نفر کم خونی اسفرسیتی) و چند بیمار دیگر که مطالعه در آنها به این صورت کامل نبوده است متاندرستنولون تاثیر قابل توجهی در افزایش هموگلوبین خون داشته است و بطور متوسط 8/62 درصد آنرا بالاتر بوده است. هموگلوبین متوسط پنج بیمار فوق الذکر قبل از درمان 3/6 گرم بوده و بعد از درمان به 68/9 گرم رسیده است.
احتمالاً متاندرستنولون از این لحاظ تاثیری شبیه و حتی شدیدتر از تستوسترون دارد. این تاثیر غیر اختصاصی است و در همه افراد اعم از سالم یا مبتلا به کم خونی قابل تشخیص است. منتهی در کم خونیهائی که درمان پزشکی مؤثر ندارند از این اثر می توان استفاده درمانی کرد. مخصوصاً در کم خونی کولی که تا کنون به کلی غیر قابل علاج تلقی می شده است این دارو بعنوان درمان کمکی مؤثری می تواند مفید باشد بدین معنی که احتیاج بیماران را با انتقال خون کاهش دهد و یا گاهی بکلی از بین ببرد.
مقدار مصرف دارو در اشخاص بالغ 10 تا 15 میلی گرم و در کودکان در حدود 5/2 تا 5 میلی گرم در روز است و حداقل مدتیکه برای آشکار شدن اثرات بالینی آن لازم است بین دو تا سه ماه است. تاثیر دارو دائمی نیست و بین سه تا پنج ماه پس از قطع آن به تدریج زائل می شود و در اکثر موارد برای تجدید تاثیر دارو تکرار دوره معالجه لازم است.
محمد حسین اردوبادی، محمد بهادری،
دوره 25، شماره 1 - ( 2-1346 )
چکیده
در این مقاله شرح حال یک بیمار مبتلا به نارسائی آئورت که احتمالاً ناشی از آرتریت روماتوئید بود شرح داده شد و انتشارات پزشکی مورد بررسی قرار گرفت. به نظر می رسد در حدود 2% از بیماران مبتلا به آرتریت روماتوئید در یک دوره از بیماری خود دچار ضایعه آئورت می شوند.
محمد حسین اردوبادی، ناصر کمالیان، محمود لسانی،
دوره 26، شماره 2 - ( 2-1347 )
چکیده
در این مقاله شرح حال بیماری ذکر شده است که ضمن تابلوی مشخص نارسائی قلب مبتلا به لوسمی حاد بود. تشخیص نارسائی قلب بعلت ارتشاح لکوزی میوکارد داده شده که در کالبد گشائی تائید گردید. انتشارات پزشکی درباره ضایعات و علائم عوارض قلبی لوسمی حاد مورد بررسی قرار گرفته است و در پایان خلاصه ای از کلیه تظاهرات بالینی و رادیولوژی و الکتروکاردیوگرافی شرح داده شده است.