جستجو در مقالات منتشر شده


3 نتیجه برای تربتی

محمود تربتی،
دوره 27، شماره 9 - ( 1-1349 )
چکیده

در سرطان‌های غیرقابل عمل انتهای تحتانی مری و کاردیا می‌توان از گاستروستومی پروتزهای مری و یا بای‌پاس استفاده نمود.گاستروستومی بعلت اینکه بیمار نمی‌تواند خود را به طور کافی تغذیه نماید و یا اینکه ممکن است دچار ناراحتی‌های روانی گردد بایستی فقط استثنائاً مورد استفاده قرار گیرد. گذاشتن پروتز خیلی متداول است و برای این منظور پروتزهای مختلفی ابداع شده است. برای بای‌پاس اغلب از ژژونوم استفاده می‌شود و عمل جراحی با متدهای مختلف انجام می‌گیرد. در این متدها چون غذا به طور هضم نشده وارد روده می‌شود اغلب این بیماران دچار ناراحتی‌های گوارشی- کم‌خونی و بالاخره کاشکسی می‌گردند بدین‌جهت ما در آخرین بیمار خود از کولون برای بای‌پاس استفاده نمودیم.مزیت این متد در این است که غذا اول وارد معده گردیده و عمل هضم بطور طبیعی انجام می‌گیرد.چنانچه کولون برای بای‌پاس انتخاب گردد بایستی بعلت ثابت نبودن قوس‌های وریدی کولون راست حتی‌المقدور از کولون عرضی و یا قسمت اول کولون چپ استفاده نمود. در این قسمت از کولون، قوسهای وریدی ثابت بوده و بازگشت خون آسانتر انجام‌پذیر است.


محمود تربتی،
دوره 27، شماره 10 - ( 1-1349 )
چکیده

تشخیص زودرس تومورهای بدخیم سرپانکراس اکثراً مشکل بوده و اغلب در مواقعی تشخیص مسجل می‌گردد که ضایعه پیشرفته است. علت این است که علائم این بیماری نامشخص و وسایل تشخیص ناکامل است. علائم ابتدایی این بیماری عبارت است از دردهای برنده ناحیه اپی گاستر- کم اشتهایی و کم‌شدن وزن بدن و در این موارد استفاده از لاپاراتومی موثرترین راه تشخیص زودرس می‌باشد.برای درمان جراحی رادیکال تکنیک‌های مختلف ابتداع شده که شناخته‌ترین آنها عمل Whipple است. یک مورد که به متد Child تحت درمان قرار گرفته معرفی شده است.


محمود تربتی،
دوره 32، شماره 9 - ( 7-1354 )
چکیده

از 298 بیماری که مبتلا به سرطان مری بودند 157 نفر تحت عمل جراحی قرار گرفتند که 32 مورد آن غیر قابل عمل تشخیص داده شد و در 8 مورد دیگر عمل پالیاتیتو انجام گرفت.مرگ و میر این بیماران پس از عمل 75/37- بود که با مقایسه با آمار مراکز جهانی قابل قبول می باشد. اغلب بیماران در مراحل پیشرفته بیماری مراجعه و بستری شده بودند و از مجموع 40% تحت عمل قرار گرفتند.در این مقاله شیوع تومور از نظر جنس و سن و همچنین محل ضایعه و ابتلاء بیماران مرد و زن و علائم بالینی مورد مطالعه قرار گرفته است.



صفحه 1 از 1     

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به مجله دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2024 , Tehran University of Medical Sciences, CC BY-NC 4.0

Designed & Developed by : Yektaweb