جستجو در مقالات منتشر شده


7 نتیجه برای راشد

محمد علی راشد محصل،
دوره 29، شماره 2 - ( 2-1350 )
چکیده


محمد علی راشد محصل، ابراهیم خوشنویس، بیژن نیک اختر،
دوره 29، شماره 5 - ( 2-1350 )
چکیده

گزارش ما شامل دو مورد پولیپوز خانوادگی رکتوم کلون در پیش یک خواهر و برادر است که پدر آنها از سرطان کولون در سن 40 سالگی درگذشته است .نکات مشترک این هر دو شرح حال پیدایش بالینی آنها قبل از 25 سالگی و تعداد زیادی پولیپ در رکتوم است. به علت تحمل خوب بیماری در هر دو بیمار تصمیم گرفته ایم که چند سالی منتظر بمانیم و آنگاه در یک مرحله باکلستومی و پاک کردن رکتوم از پولیپ با الکتروکوآگولاسیون (تکنیک Francillon ) و در مرحله دوم کولکتومی کامل با اناستوموزایلئون و یک رکتوم پاک شده ، درمان نهایی بیماران را انجام دهیم


محمدعلی راشد محصل،
دوره 30، شماره 6 - ( 3-1351 )
چکیده

بزرگترین اختصاص گواناز تحول آن در جریان بیماریهای کبدی است، در یرقانهای عفونی همراه با نکروز سلول کبدی مقدار آن افزایش می یابد و در نوع انسدادی تغییر نمی کند.در سیروزها در مرحله جبرانی تغییری را نشان نمی دهد در صورتیکه در مرحله غیر جبرانی افزایش می یابد، در سرطانهای کبد اگر بدون یرقان باشند افزایش نخواهد یافت ولی در جریان یرقان مقدار آن زیاد می شود. در انسدادهای خارج کبدی که باعث یرقان انسدادی شوند، افزایش آن چشمگیر است.


محمد علی راشد محصل،
دوره 33، شماره 5 - ( 8-1354 )
چکیده


محمد ناظم، حسن برادران آجیلیان، طاهره راشد،
دوره 35، شماره 5 - ( 2-1356 )
چکیده


محمد علی راشد،
دوره 35، شماره 8 - ( 1-1357 )
چکیده

ناهنجاریهای مادرزادی زهره بسیار کمیاب هستند از همه بیشتر زهره دوگانه ، زهره مانند کلاه فنیقیها ، پستوهای راستین زهره و پرده های پهنایی آن دیده می شود. در این نوشته سه آیمان از زهره مانند کلاه فنیقیها و یک آیمان از پرده پهنایی زهره گزارش گردیده است.


کیارش قزوینی، طاهره راشد، حسن بسکابادی، ملکتاج یزدان پناه، فریده خاکزادان، حمید صفایی، لیلا محمد پور،
دوره 66، شماره 5 - ( 5-1387 )
چکیده

زمینه و هدف: عفونت‌های بیمارستانی با افزایش مرگ و میر و مدت بستری از عمده‌ترین مشکلات بیماران بستری در بخش‌های مراقبت‌های ویژه نوزادان می‌باشد. از آنجایی‌که کنترل و پیشگیری موثر از این عفونت‌های نیازمند آگاهی کافی از اپیدمیولوژی این عفونت‌ها است. این مطالعه برای تعیین میزان بروز عفونت‌های بیمارستانی و شناسایی عوامل باکتریایی شایع ایجاد کننده در بخش مراقبت‌های ویژه نوزادان بیمارستان دانشگاهی قائم(عج) انجام شد.
روش بررسی: در این مطالعه که از 1/9/83 لغایت 1/9/84 در بخش مراقبت‌های ویژه نوزادان بیمارستان دانشگاهی قائم(عج) مشهد، انجام گرفت 971 نوزاد بستری مورد بررسی قرارگرفتند. در این پژوهش تعاریف استاندارد عفونت‌های بیمارستانی مد نظر قرار داشت و از آزمون 2χ و سایر تست‌ها برای تحلیل آماری نتایج استفاده شد.
یافته‌ها: در این مطالعه 32 نوزاد مبتلا به عفونت بیمارستانی شناسایی گردید. استافیلوکوکوس‌های کوآگولاز منفی (74/34%) فراوان‌ترین باکتری جداشده از این بیماران بود و پس از آن کلبسیلا پنومونیه (42/31%) و برخی باسیل‌های گرم منفی دیگر قرار داشتند.
نتیجه‌گیری: یافته‌های این مطالعه نشان می‌دهد عفونت‌های بیمارستانی در بخش مراقبت‌های ویژه نوزادان بیمارستان قائم شایع نمی‌باشد، با این وجود بایستی بر اقدامات پیشگیرانه تاکید گردد و در این بین شستشوی مناسب دست‌ها برای جلوگیری از بروز عفونت‌های بیمارستانی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.



صفحه 1 از 1     

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به مجله دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2024 , Tehran University of Medical Sciences, CC BY-NC 4.0

Designed & Developed by : Yektaweb