جستجو در مقالات منتشر شده


15 نتیجه برای سرلتی

سرلتی، عباس طهماسبی،
دوره 14، شماره 3 - ( 2-1335 )
چکیده


مرشد، سرلتی، ناصر قاسمی،
دوره 14، شماره 6 - ( 2-1335 )
چکیده

بیمار جوان 28 ساله و لاغر اندامی که بعلت دردهای شدید قفسه صدری و هیپوکندر راست حالت شوک و استفراغ مکرر مراجعه می کند که با درمانهای مقدماتی بهبودی می یابد پس از چهار روز تمام علائم و ناراحتی های بیمار بر طرف می گردد، دو مرتبه حالت قبلی به ناگهان عارض او می شود و در یک تابلوی ناگهانی در جلوی کنجکاو پزشکان بخش بغتتاً جان می سپارد.
با آنکه شروع ناگهانی عارضه و ختم سریع آن با در نظر گرفتن دردهای شدید قفسه صدری فکر را متوجه انفارکتوس میوکارد می کرد ولی چون بیماری که هنوز در مراحل اولیه جوانی (سن 28 سالگی) به سر می برد حالت عمومی و وضع لاغر اندامی داشت جای شک ونقطه ابهامی در تشخیص مسلم و قطعی باقی می گذارد بسیار بیمار جالب و قابل توجهی به نظر آمد که خوشبختانه با انجام اتوپسی و نتیجه ای که بدست آمد تشخیصی که داده شده بود مسلم گردید.


فضل الله سرلتی، حسین رحیم پور،
دوره 14، شماره 6 - ( 2-1335 )
چکیده


سرلتی،
دوره 16، شماره 3 - ( 1-1337 )
چکیده


سرلتی،
دوره 16، شماره 4 - ( 1-1337 )
چکیده


سرلتی،
دوره 16، شماره 8 - ( 1-1338 )
چکیده

خلاصه: در خاتمه باید متذکر شد که بهتر این است که عنوان بیماری را رکود (1) صفراوی داخل کبدی نام گذاشت دو نوع مشخص دارد. یکی استاز صفراوی در جریان هپاتیت ویروسی که عموماً خوش عاقبت است و نوع دوم که سمی و داروئی است و شاید بعضی غذاهای سمی در ایجاد آن دخالت داشته باشد پیش آگهی نوع اخیر بسیار وخیم و نسبت به درمان مقاوم و منجر به سیروز صفراوی اولیه می شود.


صادق پیروز عزیزی، ریحان اله سرلتی،
دوره 17، شماره 2 - ( 2-1338 )
چکیده

دو بیمار به علت اسهال طولانی و مزمن، کم خونی، لاغری، وقفه رشد و نمو مراجعه می کنند. معالجه اسهال با داروهای معمولی مفید واقع نمی شود. در کشت مدفوع، در محیط اختصاصی مونیلیا رشد می کند.به ناچار از این نظر تحت معالجه قرار می گیرند اسهال برطرف می شود و کشت مجدد مدفوع از لحاظ مونیلیا منفی نشان می دهد. حال جای تعمق است که در نزد این بیماران مونیلیا مسئول ایجاد این اسهال طولانی بوده به طور اولیه چنین عارضه ایجاد کرده یا این که در زمینه مستعد بیمار به طور ثانوی ابتلاء حاصل شده است. نکته جالب در نزد بیماران اختلال غدد مترشحه داخلی به صورت وقفه رشد و نمو و تاثیر فاحش درمان ضد قارچی در برطرف شدن اسهال طولانی بیمار می باشد.


سرلتی،
دوره 18، شماره 1 - ( 2-1339 )
چکیده


سرلتی،
دوره 18، شماره 6 - ( 2-1339 )
چکیده


ریحان اله سرلتی، محسن نفیسی، احمد حسنی،
دوره 25، شماره 6 - ( 2-1346 )
چکیده


صادق پیروز عزیزی، نصرالله سیار، ریحان الله سرلتی،
دوره 26، شماره 6 - ( 2-1347 )
چکیده


ریحان اله سرلتی، محسن نفیسی،
دوره 27، شماره 10 - ( 1-1349 )
چکیده

در ضایعات و آسیب منتشر کبد بافت‌برداری و امتحان آسیب‌شناسی کبد یکی از راههای تشخیصی با ارزش محسوب می‌شود. ولی در صورتی که کبد بزرگ باشد و نتیجه امتحان آسیب‌شناسی منفی جواب دهد، بایستی به وسیله لاپاراسکوپ بطور ماکروسکپی کبد مورد بررسی قرار گیرد و بافت‌برداری جلوی چشم و به کمک لاپاراسکوپ انجام شود. در بخش پزشکی یک، مواردی از سیروز جبران‌شده کبد داشته‌ایم که آزمایش‌های کبدی سالم بوده و حتی بیوپسی و آزمایش آسیب‌شناسی بافت کاملاً طبیعی نشان داده است، و بعداً به کمک لاپاراسکوپی و بافت‌برداری توأم با آن تشخیص صحیح داده شده است. روی این اصول در مراکز پزشکی مجهز آلمان و فرانسه همیشه ترجیح می‌دهند که بافت‌برداری از کبد در مرحله اول با کمک لاپاراسکوپ انجام شود و بعداً جهت تعقیب و سیر بیماری می‌توان فقط پونکسیون کورکورانه نمود. در بیماری‌های موضعی و ضایعات محدود کبد مثل سرطان ثانوی و اولیه و گرانولوم بافت‌برداری از راه پوست غالباً باعث اشتباه در تشخیص می‌شود و فایده‌ای نخواهد داشت.


ریحان اله سرلتی، محسن نفیسی،
دوره 28، شماره 2 - ( 1-1350 )
چکیده



صفحه 1 از 1     

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به مجله دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2024 , Tehran University of Medical Sciences, CC BY-NC 4.0

Designed & Developed by : Yektaweb