جستجو در مقالات منتشر شده


34 نتیجه برای علا

شیخ، کاظمی، میرعلاء،
دوره 14، شماره 4 - ( 2-1335 )
چکیده


داود کاظمی، جهانگیر میرعلاء،
دوره 14، شماره 8 - ( 1-1336 )
چکیده

شرح مختصری از تاریخچه و طرق مختلف ترمیم تنگی دریچه میترال را دادیم و به علل مشکلات تکنیکی و خطر جدا کردن ترمبوز از طرف چپ روش عمل را از طرف راست بطور مبسوط بیان کردیم و مزایای بیشمار این روش را بطور تفصیل بیان کردیم و همچنین مواردیکه از انجام این روش باید خودداری نمود متذکر گردیدیم. تا به حال در تهران 24 نفر بیمار که مبتلا به تنگی دریچه میترال بودند از طرف راست عمل نموده و نتایج بسیار خوبی از آن بدست آورده ایم.


شیخ، میرعلاء، ابوالفتوح، هنربخش، دویشلی، علاء، شفیع زاده،
دوره 21، شماره 4 - ( 1-1342 )
چکیده


جهانگیر میرعلاء، قاسم شفیع زاده، پرویز علاء، صمد مصری،
دوره 21، شماره 8 - ( 1-1343 )
چکیده


غلامرضا شیخ، مهدی ابوالفتوح، پرویز علاء،
دوره 23، شماره 8 - ( 1-1345 )
چکیده


مسیح میرعلائی،
دوره 24، شماره 1 - ( 2-1345 )
چکیده

تمام منظور طبی و پرستاری از کودکانی که دارای این سندرم هستند آن است که آنها را در خلال دوره پرخطر ماههای اولیه حیات زنده و سالم نگهدارنده تا طبیعت بتواند این نقص دهانی را به کمک مرور زمان اصلاح نماید در خلال تجربیات متعدد به این نتیجه رسیده اند که جراحی نمی تواند در مورد این بیماران کمک مؤثری انجام دهد و متدهای دیگر مثل طریقه آویزان کردن سر، تغذیه با لوله و پرستاری دقیق و ماهرانه مؤثرتر از جراحی بوده است.


فریدون علا، ایراندخت شعاعی،
دوره 27، شماره 4 - ( 2-1348 )
چکیده

سندرم آشرمن عبارتست از چسبندگی تروماتیک داخل رحمی در اثر کورتاژ شدید بعد از سقط جنائی، سقط ناقص، میکست آبورشن، مول هیداتیفرم، ورتانسیون جفت بعد از زایمان و عفونت های بعد از زایمان.این سندرم با علائم اختلالات قاعدگی بصورت اولیگومنوره، آمنوره و نازائی ثانویه شناخته می شود. تشخیص سندرم با سابقه کورتاژ قبلی و علائم هیستروگرافی است.درمان سندرم عبارتست از دیلاتاسیون دهانه رحم و حفره رحمی و بریدن چسبندگی ها . هفت موردی که ما درمان کرده ایم فقط با دیلاتاسیون دهانه رحم و حفره رحمی انجام شده است.تمام بیماران بعد از معالجه رگل شده اند، 5 مورد آنها حامله شده اند که زایمان طبیعی انجام داده ولی نکته جالب چسبندگی جفت به دیواره رحم بعد از زایمان می باشد که لزوم یک Delivrance Artificielle را ایجاب کرده است.


فریدون علاء، ایراندخت شعاعی،
دوره 27، شماره 5 - ( 2-1348 )
چکیده

سالهاست که پریکاردیت های ترشحی مزمن چه با علت چه بدون علت شناخته شده اند و مکرر شرح حالهایی منتشر گردیده است. در تمام این حالات مایع تجمعی در پریکارد زیاد ، سایه قلب خیلی بزرگ و بیمار سالها مبتلا به عارضه قلبی بوده است بدون اینکه شکایت و ناراحتی فوق العاده ای داشته باشد و به علاوه مایع پریکارد مایعی بوده روشن که جز در موارد تکرار پنکسیون و تروماتیسم هیچگاه خونی نبوده است.در این مقاله شرح حال سه بیمار ذکر شده است که با تشخیص های نارسائی قلب راست ، سیروز کبد و کلسیستیت و سنگ کیسه صفرا تحت معالحه بوده اند و بالاخره تشخیص واقعی « تمپوناددر در اثر هموپریکارد مزمن » بوده است . راه تشخیص عبارت است از :1- آثار کلینیکی حاصل از عوامل فشارنده قلب2- الکتروکاردیوگرام هماهنگ با عارضه پریکارد و بدون داشتن آثار ضایعه میورکارد، آندوکارد و یا نقص هدایت 3- رادیوگرافی سینه با سایه قلب بزرگ تر از عادی ولی بدون علائم رسوب کلسیم در پریکارد 4- آنژیوگرافی که با نشان دادن فاصله بین دهلیز راست و کناره راست سایه قلب ، وجود مایع پریکارد را مسلم می سازد.5- بالاخره پنکسیون پریکارد که یک مایع خونی غلیظ را بیرون می آورد.علت این پریکاردیت هم مثل انواع ترشحی مزمن نامعلوم است. علت خونی بودن آن از ابتدا مشخص است. علت ایجاد تمپوناد مزمن و عدم گسترش پریکارد در این عارضه وجود هموپریکارد و رسوب فیبرین بر روی پریکارد و توسعه سریع فیبروز در آن فرض گردیده است. معالجه با پریکاردکتومی و نتیجه آن موقتاً مطلوب است .


محمد دانش پژوه، جهانگیر میرعلاء، بهروز پیروزمند، بهرام مشیری،
دوره 27، شماره 10 - ( 1-1349 )
چکیده

به مناسبت یکی از اشکال نسبتاً نادر بیماری کوآرکتاسیون آئورت که در بیمارستان خزانه بدان برخورد نموده‌ایم و با موفقیت عمل گردید سعی شده است تا در این مقاله با مراجعه به نشریات پزشکی مختلف جهان بررسی کاملی در این باره بعمل آید.از این مطالعه چنین برمی‌آید که این بیماری نسبتاً خطرناک بوده و مبتلایان بدان غالباً به چهل سال نمی‌رسند. بعلاوه خطر این بیماری در نوزادان و زنان باردار بیشتر بوده و عواقب شدید این بیماری مادر و جنین هر دو را تهدید می‌نماید. از این رو است که غالب آمارهای مختلف چنین نشان می‌دهد که بهتر است این گونه بیماران را قبل از آنکه مبتلا به عواقب وخیم آن گردند عمل نمود و نتیجه عمل جراحی حتی در اشکال شیرخواران و اشخاص نسبتاً مسن نیز بالنسبه رضایت‌بخش می‌باشد.از مقایسه علائم بیمار مورد مطالعه با اشکال معمولی این بیماری چنین استنتاج می‌شود که:1- نارسایی قلب چپ که سبب مراجعه بیمار ما شده است در موارد نادری دیده می‌شود.2- فشار خون شریانی در بیمار ما در هر دو بازو 70/130 و در حدود طبیعی بوده است که این خود در کمتر از موارد دیده می‌شود.3- بررسی نسج برداشته شده به هنگام عمل تشخیص آنژیوگرافی یعنی انسداد کامل ایستم آئورت را تأیید نموده است.


محمود صالحی، علاء الدین خطیر،
دوره 29، شماره 2 - ( 2-1350 )
چکیده


سیروس اصانلو، علاء الدین خطیر،
دوره 29، شماره 6 - ( 2-1350 )
چکیده


احمد مسعود، غلامرضا نظری، فریدون علاء، حسین پاشا عمادی، ناصر علی سیادت،
دوره 33، شماره 10 - ( 1-1355 )
چکیده

بررسی های خود را بر روی خون محیطی 53 بیمار جذامی که 40 نفر مرد و 13 نفر زن بودند انجام دادیم. سن متوسط این بیماران 46 سال یعنی 11-62 سال بوده است. 30 نفر از بیماران مبتلا به شکل لپروئید بیماری و 23 نفر بقیه مبتلا به شکل توبرکولوئیدی بیماری بوده اند. همه بیماران تحت درمان با مواد ضد لپر بوده اند . 10 نفر افراد سالم از میان خون دهندگان سازمان ملی انتقال خون ایران به عنوان شاهد انتخاب شدند.لنفوسیتهای T و B به کمک روشهای In - Vitro روزت طبیعی و ایمون مشخص شده اند.درصد سلولهای T و B در بیماران توبرکولوئیدی به ترتیب 36 و 20 درصد بوده است و حال آنکه در بیماران لپروئیدی 38 و 21 درصد بوده است. این سلولها در افراد طبیعی 60 درصد برای سلولهای T و 25 درصد برای سلولهای B بوده است. نتایج بدست آمده از بررسی لنفوسیتهای T و B با اندکس مهاجرت لوکوسیتی بیماران و افراد طبیعی در حضور PHA مورد مقایسه قرار گرفته است.مقایسه تعداد لنفوسیت های T افراد طبیعی و بیماران نشان دهنده کاهش شدید این لنفوسیت در بیماران است و حال آنکه سلولهای B در این گروه تفاوت قابل توجهی با هم ندارند از طرف دیگر کاهش پاسخ تحریکی سلولها به کمک PHA با تست مهاجرت لوکوسیتی نشان دهنده هماهنگی فرو افتادن تعداد سلولهای T می باشد.بنابراین مطالعات ابتدایی که بدین ترتیب گرفته می تواند تا اندازه ای فقدان ایمنی سلولی را در بیماران فوق بازگو کند.


بهروز نیک بین، غلامرضا نظری، فریدون علاء، ناصرعلی سیادت،
دوره 34، شماره 9 - ( 1-1356 )
چکیده


علاءالدین خطیر،
دوره 35، شماره 8 - ( 1-1357 )
چکیده


علاء الدین خطیر،
دوره 36، شماره 8 - ( 2-1359 )
چکیده

امروزه عدم تقارن دو نیمرخ چهره آدمی با مطالعات پی گیر و روشهای عکاسی به اثبات رسیده است و نقاشان بزرگ و چهره نگاران سالها است که آثار هنری خود را در آئینه مشاهده و کنترل می کنند تا اگر اشتباهی در ترسیم آن ملاحظه گردد رفع نماید بدین دلیل پلیس جنائی همیشه از مجرمین در جهات مختلف عکس می گیرد.این عدم تقارن چهره انسان اغلب برای خود شخص ناشناخته می باشد ولی تمام جراحان پلاستیک بدون شک از عدم تقارن نیمرخ بیماران خود بصورت یک پدیده هنری واقف و آگاهند میزان این تفاوت ها توسط جراحان پلاستیک و رشته های دیگر علوم و هنر انسان شناسی، روان شناسی، نقاشی و مجسمه سازی بوسیله روشهای عکاسی جدا جدا از نیمرخهای اشخاص مختلف حتی از شخصیت های بزرگ و معروف ارائه و ثابت شده است.یک آئینه منعکس کننده چهره واقعی بیمار را قبل از عمل آنطور که دیگران می بینند به او نشان خواهد داد و او را از تفاوتهای موجود در دو نیمرخش آگاه می نماید و این باعث می شود که بیمار بعد از عمل جراحی از تفاوتهای موجود در چهره خودش دچار حیرت و ناراحتی نگردد.


حسین علاقه بند،
دوره 38، شماره 7 - ( 1-1361 )
چکیده


مرتضی سجادی، حسین علاقه بند،
دوره 39، شماره 9 - ( 1-1365 )
چکیده



صفحه 1 از 2    
اولین
قبلی
1
 

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به مجله دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2024 , Tehran University of Medical Sciences, CC BY-NC 4.0

Designed & Developed by : Yektaweb