10 نتیجه برای مافی
حسن مافی،
دوره 4، شماره 7 - ( 6-1326 )
چکیده
حسن مافی،
دوره 21، شماره 6 - ( 1-1342 )
چکیده
می توان مطالب ذکر شده را چنین خلاصه کرد: میزان دفع گلبولهای سفید در ادرار در اثر تحریک در 35 بیمار مبتلا به پیلونفریت مزمن همراه با فشار خون که با واکسن T.A.B وپردنیزلون آزمایش شده است نتیجه مثبت و رضایتبخش بیشتر با واکسن T.B.A بدست آمده است. البته باید به این نکته مهم توجه داشت که اگر جواب مثبت بود دلیل قطعی بر پیلونفریت است ولی اگر جواب منفی بود دلیل بر عدم وجود پیلونفریت نیست بعبارت بهتر ممکن است در حالیکه جواب منفی است پیلونفریت وجود داشته باشد.
حسن مافی،
دوره 22، شماره 3 - ( 2-1343 )
چکیده
احمد مافی،
دوره 22، شماره 9 - ( 1-1344 )
چکیده
احمد مافی،
دوره 22، شماره 10 - ( 1-1344 )
چکیده
غلامحسین مروستی، خردپیر، علی مافی،
دوره 24، شماره 10 - ( 1-1346 )
چکیده
غلامحسین علیم مروستی، علی مافی،
دوره 26، شماره 3 - ( 2-1347 )
چکیده
صادق نظام مافی،
دوره 30، شماره 10 - ( 1-1352 )
چکیده
2584 سنتی گرافی تیروئید تحت مطالعه قرار گرفت. تعداد گره های گرم 78 نفر یعنی 3% مجموع بود که این نسبت کمتر از آمارهای مشابهی است که ازمناطق کنار دریا گزارش شده و بنابراین این عقیده را که گره گرم در گواتر آندمیک زیادتر است رد می کند. 16 نفر از 26 نفر در این گروه دچار پرکاری تیروئید بودند . 1 بیمار از درستکاری به پرکاری تغییر حالت داد و در یک آدنوم توکسیک مناطق کم کار ظاهر شد که شاید مقدمه تبدیل آن به گره سرد باشد.
حمید حقیقت، وهاب فطوره چی، صادق نظام مافی،
دوره 36، شماره 5 - ( 1-1359 )
چکیده
در بیماری دیستروفی میوتونیک علاوه بر میوپاتی و ضعف عضلانی و کند شدن انبساط عضلانی اختلالات آندوکرین شایع است.در یک مورد از این بیماری بررسیهای تفضیلی هورمون شناسی انجام گرفت. کاهش تستوسترون خون و افزایش گونادوتروپین وجود داشت.تست تحمل گلوکز و میزان انسولین سرم طبیعی بودند.هورمونهای تیروئید در حد طبیعی و جواب هیپوفیز قدامی به نسبت TRH-TSH در حد بینابینی بود.تست L-Dopa نیز افزایش مختصر هورمون رشد را نشان داد.با وجود افزایش فوق العاده LH تحریک هیپوفیز با LH-RH باعث ترشح بیشتر هورمون LH شد.نتیجه گیری می شود که:اولاً در این بیماری اختلال ترشح انسولین الزامی نیستثانیاً محور هیپوتالامو هیپوفیز به طور کلی سالم می باشد.ثالثاً هیپوگونادیسم مربوط به اختلال اولیه بیضه ها می باشد.رابعاً ارزش کند بودن جواب هیپوفیز به آزمون TRH-TSH با مطالعات بعدی باید روشن گردد.
پریچهر پاس بخش، سارا سعید نیاریا، فرید ابوالحسنی، محمد نوری موگهی، محمود مافی، کبری مهران نیا، علی قلی سبحانی،
دوره 64، شماره 6 - ( 5-1385 )
چکیده
زمینه و هدف :هدف از این مطالعه، تعیین میزان پراکسیداسیون چربی و پروتئین بافتی به عنوان شاخصی از تخریب بافتی پس از ایسکمی و برقراری ریپرفیوژن به دنبال ایجاد آسیب القائی ناشی از انسداد شریان مزانتریک فوقانی در روده و بررسی اثر محافظتی هورمون ملاتونین به عنوان جمع کننده رادیکال آزاد و آنتی اکسیدان در رت میباشد.
روش بررسی: در این مطالعه از 36 سر رت نر نژاد Wistar - Albino با وزن بین 120-80 گرم که به طور مساوی به شش گروه تقسـیم شـده بودنـد و دوزهای مخـتلف مـلاتونین (mg/Kg 10، 20، 30) به صورت داخل عضلانی دریافت میکردند، استفاده شد. گروه یک: کنترل، گروه دو: sham که در این گروه عمل جراحی تا مرحله تشریح شریان مزانتریک فوقانی بر روی آنها انجام شد و حجم یکسانی از حلال به صورت داخل عضلانی به آنها تزریق گردید، گروه سه: ایسکمی-ریپرفیوژن، گروه چهار: ایسکمی- ریپرفیوژن به همراه ملاتونین با دوز mg/Kg10 ، گروه پنج: ایسکمی- ریپرفیوژن به همراه ملاتونین با دوزmg/Kg 20 و گروه شش: ایسکمی- ریپرفیوژن به همراه mg/Kg 30 بود.
یافتهها: نتایج حاصل نشان داد که سطح ملان دی آلدئید (MDA ) بافتی به طور معنی داری در گروه 4، 5 و 6 از گروه 3 پایینتر بود (05/0> P). سطح پروتئین بافتی در گروه 4 نسبت به گروه 3 به طور معنیداری بالاتر رفته بود (001/0 > P). سطح پروتئین بافتی در گروههای 5 و 6 نسبت به گروه 3 اختلاف معنیداری را نشان نداد بحث: این مطالعه نشان داد که ملاتونین با دوز mg/Kg10، اثر آنتی اکسیدانی در جلوگیری از آسیب القائی ناشی از انسداد شریان مزانتریک فوقانی دارد.