جستجو در مقالات منتشر شده


4 نتیجه برای مدرس نراقی

سیروس ایزدی، منوچهر مدرس نراقی،
دوره 34، شماره 9 - ( 1-1356 )
چکیده

هر خانواده ای که برای بار دوم تشکیل می شود، کم و بیش و با درجات متفاوت با یک یا چند مشکل فوق الذکر روبرو می باشد. اگر درمانگر بتواند مسائل و مشکلات شخصیتی زوجین و عوارض ناشی از ازدواج قبلی آنها به دقت موشکافی کرده ، و آنها را با واقعیات مربوط به روابط تازه و اثرات متقابلی که بین اعضاء خانواده جدید برقرار سازد آشنا سازد، این خانواده می تواند محیط با ثبات و مناسبی برای پرورش کودکان باشد. مشکل ترین مسئله در مورد این خانواده ها ترس آنها از بیان مطالبی است که آگاهانه احساس می کنند و یا به طور فردی از آنها اطلاع دارند. آنها از اظهار بعضی چیزها بیم دارند. زیرا می ترسند که سبب از هم پاشیده شدن مجدد خانواده بشود، ولی هر گاه اعضاء خانواده جدید بتوانند مسائل مربوط به طرفین را به خوبی درک کرده و مشکلات خاص ازدواج مجدد را مورد بحث قرار دهند مکانیسم های سازشی آنها بهتر می تواند با استرس های غیر قابل اجتناب محیط خانواده جدید مقابله نماید.


منوچهر مدرس نراقی،
دوره 35، شماره 3 - ( 2-1356 )
چکیده


منوچهر مدرس نراقی،
دوره 35، شماره 9 - ( 1-1357 )
چکیده

بی اشتهایی روانی اولیه سندرومی است با علائم تمایل به گرسنگی امتناع از غذا خوردن ترس از افزایش وزن بدن. این بیماری بیشتر در مراحل بلوغ دختران اتفاق می افتد.در حدود 37/0 تا 60/1 درصد 1000 نفر در سال امکان ابتلا به بیماری را دارند در ایران آماری وجود ندارد نگارنده در بررسی که به مدت دو سال در میان 2000 بیمار بستری شده در بیمارستان روزبه انجام داده است با چنین تشخیصی بر نخورده است و لازم است پژوهش بیشتری درباره این بیماری در ایران بشود.علت بیماری را می توان در شخصیت بیمار و کشمکش های خانوادگی بیمار و تغییرات هیجان در موقع بلوغ فرد یافت.علائم بیماری عبارتست از امتناع از غذا خوردن، وحشت از افزایش وزن و با استفاده از ملین و فعالیت های بدنی و استفراغ بیمار سعی می کند که ارزش غذایی خورده شده را از بین ببرد و عوارض ناشی از عدم تغذیه بخصوص آمنوره در دختران جوان علامت ثانویه بیماری است. در درما لازم است به علت عوارض ثانویه بیماری و اشکال درمان بیمار در بیمارستان بستری شود و درمان در شیمی درمانی و رفتاری درمانی و روان درمانی خلاصه می شود.


سیروس ایزدی، منوچهر مدرس نراقی،
دوره 35، شماره 10 - ( 1-1357 )
چکیده

در این مقاله ضمن تاثیر گزارش چند مورد بالینی پیرامون نحوه تاثیر عوامل روانی در پیدایش آلرژی یا به تنهایی ، از دیدگاه روانتنی و تنی - روانی بحث گردیده است.



صفحه 1 از 1     

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به مجله دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2024 , Tehran University of Medical Sciences, CC BY-NC 4.0

Designed & Developed by : Yektaweb