جستجو در مقالات منتشر شده


12 نتیجه برای میرسپاسی

میرسپاسی، میربهاء،
دوره 16، شماره 1 - ( 1-1337 )
چکیده


میرسپاسی، میربهاء،
دوره 16، شماره 4 - ( 1-1337 )
چکیده


میرسپاسی، ه. داویدیان، میربهاء،
دوره 16، شماره 6 - ( 1-1337 )
چکیده


یحیی پویا، عبدالحسین میرسپاسی، حسن بطحائی،
دوره 16، شماره 8 - ( 1-1338 )
چکیده


میرسپاسی، داویدیان، میربهاء،
دوره 16، شماره 9 - ( 1-1338 )
چکیده


میرسپاسی،
دوره 19، شماره 7 - ( 1-1341 )
چکیده


عبدالحسین میرسپاسی، عزیزالله ملکوتی،
دوره 21، شماره 6 - ( 1-1342 )
چکیده


میرسپاسی، نقش تبریزی،
دوره 23، شماره 8 - ( 1-1345 )
چکیده


میرسپاسی، م. بیگدلی،
دوره 23، شماره 9 - ( 1-1345 )
چکیده

1- از بررسی آماری عملکرد 13 ساله بیمارستان روزبه در بدو امر افزایش ظاهری فاحش و وحشتناکی بدست می آید که در ظرف ده سال تقریباً دو برابر شده است.
2- خوشبختانه این افزایش تماماً حاصل زیاد شدن بیماریها نیست بلکه نتیجه عوامل مختلفی است که در متن مقاله شرح داده شده است (افزایش تعداد تخت بیمارستان از 60 به 100، بکار بردن روشهای درمانی جدید، توسعه کادر فنی، امکانات داروئی و توجه خاص اولیاء دانشکده پزشکی به گروه آموزشی روانی، ترقی و پیشرفت علم روانپزشکی در جهان و ده ساله اخیر در ایران).
3- دقیقترین آمار ارزش نسبی دارد بویژه در بیماریهای روانی.
4- مقایسه آمار ما با آمار خارجی نتایج و نکات ضعف مشابهی را نشان می دهد.
5- طی مقالات آینده بررسی آماری انواع بیماریها را جداگانه دنبال و با آمار مشابه خارجی مقایسه خواهیم کرد.


میرسپاسی، ابراهیم حسن زاده، نقش تبریزی،
دوره 25، شماره 2 - ( 2-1346 )
چکیده

بررسی 74 مورد اعتیاد مربوط به سالهای 44 و 45 نتیجه ای را که قبلاً هنگام بررسی 42 مورد اعتیاد بدست آمده بود تائید می کند و علاوه بر نتایجی که در آن هنگام گرفته شده و در شماره هشتم سال 45 نامه دانشکده پزشکی طبع گردیده و با بررسی جدید تائید گردیده است نکات زیر بدست می آید:1- آگهی هائی در مجلات و مطبوعات روز به چشم می خورد که بعضی همکاران مدعی ترک اعتیاد در طی چند روز یا یک هفته می باشند علاوه بر اینکه این آگهی ها خلاف واقعیت و شئون پزشکی است از نظر علمی نیز بی اساس است زیرا آخرین بررسی های بهداشت جهانی درباره اعتیاد حکایت دارد که باید معتادان را به مدت 5-9 ماه تحت نظر بگیریم متاسفانه با وجود این بسیاری از معتادان دوباره از نو گرفتار می شوند.قبلاً اشاره شده است که اصولاً معتادان دچار اختلال شخصیتی حالت پسیکونورز و یا پسیکوپاتی می باشند. درمان باید متوجه تصحیح حالات مذکور باشد و این بهترین روش درمانی است. قطع دارو باید در مؤسسه ای انجام شود تا فعالیت های بیمار و منبع تهیه دارو تحت مراقبت شدید باشد و بیمار نتواند مطلقاً به ماده مورد اعتیاد دسترسی پیدا کند و باید حتماً بیمار بستری شود تا علاوه بر رفع اختلالات بدنی تحت روان درمانی و نوتوانی قرار گیرد. قبل از هر چیز باید میل ترک اعتیاد را در معتادان بوجود آورد و مطلقاً اجبار فایده ندارد و گرنه سرانجام پس از چند هفته تا چند ماهی باز شروع خواهد شد و این جز با روان درمانی و ماندن چند ماه در مؤسسه مخصوص امکان پذیر نمی باشد.سازمان ملل مدت 5-9 ماه را توصیح کرده است و این مدت در ایران ما در شرایط فعلی عملی نیست ولی باید تا آنجا که ممکن است دوران بستری را طولانی تر کرد.روشهای درمانی مورد بحث ما نیست. و روش خاصی که این بیماران درمان شده اند طبق روش خاص بیمارستان میمنت است که قبلاً توضیح داده شده است.2- از نظر اتیولوژی عموماً معتادان دارای یک زمینه روانی پسیکوپات یا نوروتیک هستند که در روی این زمینه مشکلات اجتماعی و شکست های زندگی . تماس با معتادان و شرایط نامساعد و مخصوصاً فعالیت پی گیر و مثبت قاچاقچیان اثر کرده موجب اعتیاد می شود.3- معتادان بیشتر به هروئین دچار هستند و بنابراین خط مشی مبارزه با اعتیاد باید بر زمینه مبارزه شدید قاچاق هروئین انجام شود.4- تعداد معتادان متاهل بیشتر از مجرد است و این پایه خانواده را که رکن اصلی اجتماع است متزلزل می سازد.5- معتادان را باید بیمار تلقی کرد نه فاسد و اوباش و با همدردی و ایجاد محیط صمیمی به آنها کمک کرد تا بر اعتیاد خودشان تسلط پیدا کنند.6- ترک هیچ اعتیادی بدون روان درمانی مناسب و مطلوب امکان پذیر نیست.


میرسپاسی، نقش تبریزی، ابراهیم حسن زاده،
دوره 25، شماره 8 - ( 1-1347 )
چکیده


غلامرضا میرسپاسی،
دوره 47، شماره 1 - ( 1-1368 )
چکیده



صفحه 1 از 1     

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به مجله دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2024 , Tehran University of Medical Sciences, CC BY-NC 4.0

Designed & Developed by : Yektaweb