Journal archive for Google Scholar Robot!
Journal of School of Public Health and Institute of Public Health Research
فصلنامه دانشکده بهداشت و انستیتو تحقیقات بهداشتی
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles
Volume 3, Number 1 (2005-4)
DESIGN CRITERIA FOR ULTRAVIOLT DISINFECTION OF WATER AND WASTEWATER
ضوابط طراحی مرحله گندزدایی آب و فاضلاب با پرتو فرابنفش
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
LARGE SCALE CLUSTERING AND ITS APPLLICTION TO THE HEALTH AND EPIDEMIOLOGICAL STUDIES
تجمع بیماری در مقیاسی وسیع و کاربرد آن در مطالعات اپیدمیولوژی و بهداشت
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
SURVEYING THE KNOWLEDGE AND FUNCTION OF MOTOR INDUSTRY WORKERS ON THE CARE OF LUMBAR SPINE INJURIES
بررسی میزان آگاهی و عملکرد کارگران صنایع خودروسازی در مورد اصول مراقبت های بهداشتی ستون فقرات کمر
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
PERCEPTIONS AND EXPECTATIONS OF HOSPITAL MANAGERS IN HAMEDAN REGARDING THE EVALUATION SYSTEM
شکاف میان ادراک و انتظار مدیران بیمارستان (استان همدان) از نظام ارزشیابی بیمارستان در نیمه اول سال 1382
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
SEROEPIDEMIOLOGICAL STUDY ON TOXOPLASMIC INFECTION AMONG HIGH-SCHOOL GIRLS BY IFAT IN ESFAHAN CITY, IRAN
بررسی سرواپیدمیولوژیک آلودگی به توکسوپلاسما به روش ایمونوفلئورسانس غیر مستقیم در میان دختران دبیرستانی شهر اصفهان طی سال های 82-1381
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
OBESITY AMONG MOTHERS IN RURAL GOLESTAN
بررسی میزان شیوع چاقی در مادران روستایی شهرستان گرگان در سال 1382
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
VIEWS AND CHALLENGES IN THE FORMATION OF A NEW “HEALTH DEPARTMENT” IN TEHRAN UNIVERSITY OF MEDICAL SCIENCES:A DELPHI STUDY
دیدگاه ها و چالش های موجود در تشکیل معاونت سلامت در دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تهران: یک مطالعه دلفی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
ESTABLISHMENT OF THE HAZARD ANALYSIS AND CRITICAL CONTROL POINT (HACCP) SYSTEM IN THE FOOD PROCESSING INDUSTRY IN IRAN
بررسی امکان استقرار سیستم تجزیه و تحلیل عوامل خطرزا و نقاط کنترل بحرانی در فرآیند تولید مواد غذایی در ایران
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles