مجله دانشکده پزشکی
دانشگاه علوم پزشکی تهران
پنجشنبه 15 آذر 1403
|
English
[
Archive
]
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
صفحه اصلی
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
اهداف و زمینهها
هیات تحریریه
آرشیو مجله و مقالات
کلیه شمارههای مجله
آخرین شماره
خلاصه مقالات کنگره
بانکها و نمایهنامهها
برای نویسندگان
راهنمای نگارش مقاله
راهنمای ارسال مقاله
فرم ارسال مقاله
برای داوران
راهنمای داوران
ثبت نام و اشتراک
فرم ثبت نام
راهنمای دریافت نامه وصول
تماس با ما
اطلاعات تماس
فرم برقراری ارتباط
دوره 24، شماره 5 - ( 2-1345 )
جلد 24 شماره 5 صفحات 392-388
|
برگشت به فهرست نسخه ها
Download citation:
BibTeX
|
RIS
|
EndNote
|
Medlars
|
ProCite
|
Reference Manager
|
RefWorks
Send citation to:
Mendeley
Zotero
RefWorks
فرخ سیر مرتضی. فارماکولوژی و سم شناسی بعضی غذاها. مجله دانشکده پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی تهران. 1345; 24 (5) :388-392
URL:
http://tumj.tums.ac.ir/article-1-2523-fa.html
فارماکولوژی و سم شناسی بعضی غذاها
مرتضی فرخ سیر
*
چکیده:
(3203 مشاهده)
این مقاله فاقد چکیده میباشد.
متن کامل
[PDF 168 kb]
(1188 دریافت)
ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
بازنشر اطلاعات
این مقاله تحت شرایط
Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License
قابل بازنشر است.